Σία Κοσιώνη: Το υπέρκομψο maxi φόρεμα μαρινιέρα – Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού – Πως το έκανε styling, η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ (φωτό)

To φόρεμα που αγαπούν τα French girls.

Σία Κοσιώνη σε μια ακόμη πολύ chic εμφάνιση!

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ ταξίδεψε ως την Λέσβο και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το Μουσείο Βρανά στο Παπάδο Λέσβου.

Για την επίσκεψη αυτή επέλεξε ένα υπέροχο αέρινο φόρεμα, μαρινιέρα.

Το φόρεμα αυτό είναι σίγουρα το αγαπημένο των French girls, καθώς αποπνέει μία λιτότητα και ταυτόχρονα έχει μία “old money” αισθητική.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Πάσχα για τις παρουσιάστριες των ειδήσεων: Η Σία Κοσιώνη με τον γιο της στο Καρπενήσι - Ζεστή αγκαλιά για την Μάρα Ζαχαρέα & τον σύζυγο της (φωτό)

Πως το έκανε styling;

Το ρομαντικό και κομψό φόρεμα μαρινιέρα της Σίας Κοσιώνη είναι η απόλυτη τάση της μόδας και θα το βλέπουμε παντού το φετινό καλοκαίρι.

Συνδύασε αυτό το φανταστικό φόρεμα με πλατφόρμες στο χρώμα της άμμου και ένα καφέ μικρό τσαντάκι.

Εσείς, βέβαια, μπορείτε να ταιριάξετε το φόρεμά σας και με πλατφόρμες, αλλά και με άνετα sneakers για all day looks ή mules ή πέδιλα.

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Έκπληξη για γενέθλιά της εν ώρα εκπομπής! – Τα 44 «καράτια» της γιόρτασε η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με τους Χιώτη – Παπαδόπουλο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ