Δύσκολες ώρες για την Τατιάνα Μπλάτνικ - Αγνοείται ο πατριός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ - Τι ανακοίνωσαν οι Αρχές (φωτό)

Εθεάθη τελευταία φορά το Σάββατο

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια της Τατιάνας Μπλάτνικ, καθώς αγνοείται ο πατριός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ.

Εδώ και μερικά 24ωρα, από το βράδυ του Σαββάτου συγκεκριμένα έχουν χαθεί τα ίχνη του 53χρονου στο Λος Άντζελες.

Οι Αρχές εξέδωσαν και Missing Alert στο οποίο αναφέρουν ότι: Ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι λευκός, ύψους 1,78 μ. και βάρους 75 κιλών, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη πριν εξαφανιστεί ο άντρας φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι και ήταν ξυπόλητος.

«Υπάρχει ανησυχία για την ευημερία του κ. Μπρίλεμπουργκ» δήλωσε το γραφείο του σερίφη κάνοντας έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει πληροφορίες για το πού βρίσκεται να επικοινωνήσει με τις Αρχές».

Τατιάνα Μπλάτνικ

τατιάνα μπλάτνικ

Ποιος είναι ο Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ

Ο 53χρονος Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ είναι, σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα, πατριός της Τατιάνα Μπλάτνικ, της πρώην συζύγου του Νικόλαου Γλύξμπουργκ.

Διαβάστε ακόμη: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

Ο πατέρας της Τατιάνα, Λάντισλαβ Βλαντιμίρ Μπλάτνικ, πέθανε όταν η Τατιάνα ήταν επτά ετών και η μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπιερλάιν, παντρεύτηκε αργότερα τον Μπρίλεμπουργκ.

Διαβάστε ακόμη: Η Τατιάνα Μπλάτνικ για την μαμά της που της λείπει και τον μπαμπά της που «έφυγε» νωρίς - «Γιορτάζω την ζωή & την αγάπη» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ