Sophia Loren: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στην μύτη – Με αγαπώ όπως είμαι & δεν θα το έκανα ποτέ» - Το σοφό μήνυμα της καλλονής ηθοποιού (φωτό & βίντεο)

«Μην αλλάξεις τον εαυτό σου για να ευχαριστήσεις τους άλλους».

To βίντεο αυτό μας γυρνά στο μακρινό 1979 που η Σοφία Λόρεν είχε πει κάτι πολύ σοφό.

Σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, η ηθοποιός μίλησε για το ότι «δεν πρέπει να αλλάξεις τον εαυτό σου για τους άλλους».

Όταν ξεκίνησε την καριέρα της, πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου του μελλοντικού τότε συζύγου της και παραγωγού Κάρλο Πόντι) της είπαν ότι η μύτη της ήταν πολύ μεγάλη για την κάμερα και πρέπει να κάνει πλαστική, ώστε να την μικρύνει.

Εκείνη απάντησε «Αν χρειαστεί να αλλάξω μύτη, θα επιστρέψω σπίτι μου (σπίτι της)».

Δεν έκανε ποτέ πλαστική στη μύτη και είχε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στον κινηματογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία ηθοποιός τόνισε ότι «Αγαπάω την μύτη μου και το καλύτερο θα ήταν να αλλάξετε cameraman αν με θέλετε εδώ. Δεν έχω κόμπλεξ με την μύτη μου, με αγαπώ όπως είμαι».

Το μήνυμα που περνάει είναι πολύ σημαντικό: «Μην αλλάξεις τον εαυτό σου για να ευχαριστήσεις τους άλλους».

twitter

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια επανεμφάνιση της Sophia Loren - Σε επίσημο gala με sparkly κοστούμι & περίτεχνα κοσμήματα - Τι κι αν είναι 89 ετών! (φωτό-βίντεο)

Κάρλο Πόντι και Σοφία Λόρεν

Για την ιστορία,η Σοφία Λόρεν συνάντησε τον Κάρλο Πόντι το 1950 κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού ομορφιάς στον οποίο εκείνος ήταν κριτής.

Ο Κάρλο Πόντι ήταν ήδη παντρεμένος και η ηθοποιός έφηβη τότε.

Το 1957, έβαλε δικηγόρους να του βγάλουν το διαζύγιό του στο Μεξικό από την τότε σύζυγό του, Τζουλιάνα, και τις άδειες του γάμου του με τη Λόρεν. Η Ιταλία όμως δεν αναγνώριζε τα διαζύγια εκείνη την εποχή και το 1962 το ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο του ώστε να αποφύγει την καταδίκη για διγαμία.

Μετά από αυτό, ο Πόντι πρότεινε στη Τζουλιάνα να μετακομίσουν οι τρεις τους στη Γαλλία, όπου επιτρέπονταν τα διαζύγια, και να γίνουν Γάλλοι πολίτες. Το 1965 η Τζουλιάνα Πόντι χώρισε τον άντρα της, επιτρέποντας στον Πόντι να παντρευτεί τη Λόρεν το 1966 με πολιτικό γάμο στις Σέβρες.

Η Σοφία Λόρεν με τον Πόντι απέκτησε δυο γιους, τον Κάρλο Πόντι Τζούνιορ και τον Εντοάρντο Πόντι.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Λόρεν: Η «άγνωστη» αδελφή της καλλονής σταρ, η μαμά της & η αγάπη αλα ιταλικά των τριών γυναικών μεταξύ τους - Σπάνιες φωτό για πρωτη φορά στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ