Έλενα Χριστοπούλου: "Άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα πιο σημαντικοί από εμάς είναι δίπλα μας & κάνεις μας δεν τους βοηθάει!"

Η ανάρτηση στο instagram

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε την ημέρα της.

Η γνωστή manager διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram με 339 χιλιάδες ακολούθους.

Συχνά, μοιράζεται υλικό και στιγμές από την καθημερινότητα της.

Έτσι και τώρα, περιέγραψε την ημέρα της και όλα αυτά που είδε κι έκανε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της στο instagram: 

Σήμερα πήγα το πρωί ΟΑΚΑ έκανα την προπόνηση μου έχω βγάλει τον ώμο μου από την θέση του από την Παρασκευή δεν το καταλαβα (συνήθισα τον πόνο στα χρόνια) αλλά μου είπαν ότι πονάει αυτό άρα πονάω κ εγω αφού με άφησαν να πονάω λέω οκ ας το πω ..

μετά πήγα γύρισμα στο @tvqueengr ωραια ήταν πάντα είναι ωραία γιατί εκει η φαση ειναι ; ξεκινάει ένας άνθρωπος από την αρχή.. πότε δεν είναι αρεστός κ αποδεκτός αλλά μπορεί κ να γίνει (έχει αποδειχτεί 10000 φορές στα χρόνια στα δικά μου χρόνια τουλάχιστον .. θα δειξει )

μετά πήγα στο Υπουργείο μετανάστευσης κ ασύλου (συμμετέχω σε μια σπουδαία άσκηση για το human trafficking μην το περνάμε στο διαβάστηκε είναι σπουδαίο.. η άσκηση όχι η συμμετοχή μου )

έφυγα με μια κίνηση όλη ημέρα κόλαση στην Αττική (αληθεια πρέπει να το έζησες κ εσύ) μετά πήγα ψυχικο για ένα soiree κ μιλήσαμε για το pause π έχει η ζωή μας και το μπόλικο τίποτα που αντιμετωπίζουμε (μέσα εμείς σε αυτό) μετά ηρθα άπλωσα μια μπουγάδα και τώρα γράφω .. μπας κ ξεπεράσω ένα κορίτσι (με συνασπαστικο ήθος κ συμπεριφορά)

σήμερα στην Θηβών που έκλαιγε γιατί (θυμηθηκε πολλά κ δεν αντεξε .. λυγισε )από την άσκηση του trafficking! Δεν μου ειπε γιατι εκλαιγε .. τι να μου πει αλλωστε ? Θα καταλαβω ? (Δικιο εχει )

Άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα πιο σημαντικοί από εμάς (φυσικά είναι) είναι δίπλα μας κ κάνεις μας δεν τους βοηθάει!

Άνθρωποι καλό ξημέρωμα (για όλους)

Διαβάστε ακόμη: "Χείμαρρος" η Έλενα Χριστοπούλου: "Είναι χόμπι όλων να ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλοι - Θέλω να προστατέψω τα κορίτσια στο TV Queen" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακές παρουσίες στα εγκαίνια του καταστήματος Li-La-Lo! Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Καραβάτου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ