Conference League: Όλοι οι «Ερυθρόλευκοι» celebrities στον γήπεδο για τον Ολυμπιακό – Από την Νόνη Δούνια & τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον Snik (φωτό)

Κανείς τους δεν θα το έχανε!

Πανικός προκλήθηκε χθες το βράδυ στην OPAP Arena, καθώς η νίκη του Ολυμπιακού εναντίον της Φιορεντίνα στο χθεσινό τελικό του Conference League ήταν η ιστορική.

Το «χρυσό» γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό της παράτασης εκτόξευσε των ενθουσιασμό των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων στα ουράνια, με τον Ολυμπιακό να γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο σε επίπεδο Ανδρών.

Ανάμεσα στους χιλιάδες τυχερούς, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορική αναμέτρηση από κοντά, ήταν και πλήθος επωνύμων, τόσο από το χώρο της πολιτικής, όσο και της δημοσιογραφίας, του θεάτρου, του τραγουδιού, της τηλεόρασης κλπ..

Τα social media πήραν... φωτιά από τις σχετικές αναρτήσεις και τα stories που δημοσιεύτηκαν, σύμφωνα με τα οποία στις κερκίδες της OPAP Arena βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Λιάγκας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Τσαλίκης, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Φερεντίνος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τον γιο τους, Σάββα, ο Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, ο Μάριος Αθανασίου, ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά, ο Snik, η Νόνη Δούνια με τον γιο της, η Σάσα Σταμάτη κ.ά.

Δείτε τις αναρτήσεις και τα stories τους:

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δημοσίευσε στιγμιότυπα μέσα από το γήπεδο

Η Νόνη Δούνια με τον γιο της

Μάριος Αθανασίου

Μάριος Αθανασίου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την παρέα του

Διαβάστε ακόμα: Δείτε εικόνες και βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στον Πειραιά: Το Ευρωπαϊκό κύπελλο στο λιμάνι - 100.000 στους δρόμους

Snik

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη

Σάσα Σταμάτη

Κανείς τους δεν θα το έχανε!

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός δείτε τα βίντεο: Αν ξεχωρίσουμε μία στιγμή, θα ήταν αυτή! Ποιος είναι ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, το αγόρι στο καροτσάκι που σηκώνει την κούπα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ