Ιβάνκα Τραμπ: Η δημόσια αντίδρασή της για την καταδίκη του πατέρας της – «Σε αγαπώ πολύ μπαμπά» - Τον στηρίζει απόλυτα (φωτό)

Η κόρη του «έσπασε» την σιωπή της, όταν κρίθηκε ένοχος για 34 αδικήματα ο Τραμπ.

Ένοχος κρίθηκε και για τις 34 κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση της Στόρμι Ντάνιελς, ο πρώην πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ.

Η κόρη του «έσπασε» την σιωπή της και ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από όταν ήταν μικρή. 

Πιο συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανήρτησε η Ιβάνκα Τραμπ , ο Ντόναλντ Τραμπ έχει στην αγκαλιά του την κόρη του σε μικρή ηλικία.

Ivanka-trump-pateras

Διαβάστε ακόμα: Barron – Donald Trump: Εξελέγη γενικός αντιπρόσωπος της πολιτείας στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών – Μπήκε στην πολιτική ο 18χρονος (φωτό)

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η New York Post, η Ιβάνκα Τραμπ στηρίζει πλήρως τον πατέρα της στην υπόθεση αυτή.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κρίθηκε ένοχος για το κακούργημα του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και για 33 ακόμη κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ο Τραμπ προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της Ντάνιελς, ώστε να μην μιλήσει δημόσια για τη σχέση του μαζί της πριν τις εκλογές του 2016.

Για την ιστορία η Ιβάνκα Τραμπ είναι η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ από την πρώτη σύζυγό του, την Ιβάνα Τραμπ, με την οποία απέκτησε και άλλα δύο παιδιά, τον Έρικ και το Ντόναλντ Jr.

Διαβάστε ακόμα: Καταδίκη Τραμπ: Ένοχος για 34 κατηγορίες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς - Τι θα γίνει με τις εκλογές (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ