Στόρμι Ντάνιελς για Ντόναλντ Τραμπ: "Να γίνει σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών - Πρέπει να καταδικαστεί"

Τι είπε η 45χρονη πορνοστάρ για τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ξέσπασε η Στόρμι Ντάνιελς κατά του Ντόναλντ Τράμπ.

Η πρώην πορνοστάρ δήλωσε ότι «θα πρέπει να καταδικαστεί και να κάνει κοινωνική εργασία ή να γίνει εθελοντικά ο... σάκος του μποξ σε ένα καταφύγιο γυναικών».

Η 45χρονη φέρεται να έλαβε το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον Τραμπ το 2016, κατά την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να κρατήσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές επαφές τους.

Ο Τραμπ καταδικάστηκε από το δικαστήριο για 34 παραπτώματα και θεωρητικά κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ως 4 χρόνια, αν και θεωρείται απίθανο να βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Mirror η Στόρμι Ντάνιελς είπε: «Για μένα δεν θα τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία. Ο Τραμπ μπορεί να αποδείχθηκε ένοχος, αλλά εγώ θα έχω να ζήσω με τη ρετσινιά».

"Δεν ξέρω ποια θα ήταν η σωστή ποινή, αλλά θα πρέπει να είναι μια ποινή «που θα τον σημαδέψει προσωπικά»", συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση για την ποινή του Τραμπ θα ανακοινωθεί στις 11 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη: Καταδίκη Τραμπ: Ένοχος για 34 κατηγορίες ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στην υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς - Τι θα γίνει με τις εκλογές (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Robert De Niro: Ο μεγάλος επικριτής του Ντόναλντ Τραμπ – «Η δικαιοσύνη επιτέλους αποδόθηκε» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Μου θυμίζεις την κόρη μου» - «Ζήτησε να του δώσω ξυλιές στα οπίσθια» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ