Gigi & Bella Hadid: Προσφέρουν 1 εκ. δολ. για τα παιδιά της Παλαιστίνης – Οι αδελφές στηρίζουν με κάθε τρόπο την χώρα καταγωγής τους (φωτό)

Οι αδελφές Hadid στηρίζουν οικονομικά 4 οργανισμούς που επικεντρώνονται σε οικογένειες και παιδιά.

Τα δύο top models Gigi και Bella Hadid δείχνουν την συμπαράσταση στην πατρίδα τους έμπρακτα.

Οι αδελφές με καταγωγή από την Παλαιστίνη θα μοιράσουν 1 εκατομμύριο δολάρια, ισόποσα, σε τέσσερις οργανισμούς που επικεντρώνονται σε οικογένειες και παιδιά.

Οι αδελφές Hadid στηρίζουν οικονομικά τους Heal Palestine, Palestine Children’s Relief Fund (PCRF), World Central Kitchen (WCK) και United Nations Relief and Works Agency (UNRWA). 

Τα νέα της δωρεάς έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά την statement εμφάνιση που έκανε η Bella Hadid στις Κάννες. 

Διαβάστε ακόμα: Bradley Cooper – Gigi Hadid: Σε απόλυτο casual style στους δρόμους της Νέας Υόρκης – Χαμογελαστοί & ομορφούληδες (φωτό & βίντεο)

Το μοντέλο εμφανίστηκε με ένα φόρεμα που ήταν φτιαγμένο από την παλαιστινιακή κεφίγια. Η ίδια εξήγησε στη συνέχεια τη σημασία του χαρακτηριστικού υφάσματος μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram. 

Τις παλαιστινιακές τις ρίζες είχε στηρίξει δημόσια και η Gigi Hadid σημειώνοντας στον δικό της λογαριασμό τον πόνο που νιώθει για όλα όσα βιώνει ο λαός της Παλαιστίνης

Διαβάστε ακόμα: Η Bella Hadid στην πιο αποκαλυπτική της εμφάνιση - Με see-through φόρεμα & γόβες στιλέτο πόζαρε στο κόκκινο χαλί (Φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ