Τατιάνα Μπλάτνικ: Σούπερ σικ εμφάνιση με τη μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαϊν - Η μεταξωτή παντελόνα με τα ιδιαίτερα μοτίβα (φωτό)

Πήγαν στο fashion event της Themis Z

Με μία λαμπερή κοινή εμφάνιση μαγνήτισαν τα βλέμματα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τη μητέρα της, Μαρί Μπλανς Μπίερλαΐν στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στο ετήσιο fashion event που διοργάνωσε η Θέμις Ζουγανέλη (Themis Z) στο Flagship store στη Βαλαωρίτου.

Μαμά και κόρη δίνουν το "παρών" κάθε χρόνο, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος απουσίαζε από το πλευρό τους, ο πρίγκιπας Νικόλαος (πρώην σύζυγος της Τατιάνας).

Διαβάστε ακόμη: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

τατιάνα μπλάτνικ

Τιμώντας την σχεδιάστρια μόδας επέλεξαν εξαιρετικά κομμάτια από τη συλλογή της.

Η Μαρί Μπλανς Μπίερλαΐν φόρεσε μία ασπρόμαυρη παντελόνα με ιδιαίτερο print, συνδυάζοντας την με μία λευκή μπλούζα και ασορτί σακάκι.

Ολοκλήρωσε την κομψή εμφάνιση της με χρυσά κοσμήματα στο λαιμό και στα χέρια.

Δίπλα της, η Τατιάνα Μπλάτνικ προτίμησε μία τέλεια ολόσωμη φόρμα (Gaia Jumpsuit) με φανταστικό μοτίβο και μοναδικό ύφασμα.

Διαβάστε περισσότερα για το look της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου εδώ: Τατιάνα Μπλάτνικ: Λαμπερή με εμπριμέ ολόσωμη φόρμα σε event της Themis Z (φωτό)

instagram @themiszc

Να υπενθυμίσουμε ότι η κοινή τους εμφάνιση έρχεται στον απόηχο της εξαφάνισης του Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ, ετεροθαλή αδερφού της Μπλάτνικ.

Το βράδυ της Τετάρτης (29/5) η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στις αναζητήσεις.

«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», έγραψε.

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Θετός αδερφός της τελικά ο αγνοούμενος Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ & όχι πατριός - Έχουν το ίδιο όνομα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ