Julia Roberts: Έλαμψε η star του Hollywood στη νέα καμπάνια της Chopard – Τα αγαπημένα luxurious κοσμήματα της ηθοποιού (βίντεο)

Συγκλονιστικά κοσμήματα!

πολυβραβευμένη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς και η νέα της καμπάνια για τον οίκο κοσμημάτων Chopard μας «έφερε» χολιγουντιανό αέρα.

Η 56χρονη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς εντυπωσιάζει σε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο στο Instagram στο πλαίσιο της καμπάνιας «Chopard Loves Cinema».

Η Τζούλια Ρόμπερτς για αυτή την πολυτελή καμπάνια  κράτησε το look απλό, για να «κλέψουν» την παράσταση τα συγκλονιστικά κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμα: Julia Roberts: Η φιλία των γονιών της με τον Martin Luther King – Όταν ο Νομπελίστας ειρήνης κάλυψε τα έξοδα γέννησης της ηθοποιού…(βίντεο)

Με τα καστανά μαλλιά της χτενισμένα στο πλάι, με μονόχρωμα ρούχα και ελάχιστο μακιγιάζ, αφήνει τα διαμάντια 28 καρατίων που φορά να γίνουν οι πρωταγωνιστές της παράστασης.

Η νέα καμπάνια λανσάρεται τρεις μήνες αφότου η Τζούλια Ρόμπερτς κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή, Chopard x Julia Roberts, με το high-end brand κοσμημάτων.

Διαβάστε ακόμα: Julia Roberts: Η πολυβραβευμένη ηθοποιός με δημιουργία της σχεδιάστριας Mary Katantzou – Το σμαραγδί φόρεμα με τα ιδιαίτερα balloon μανίκια (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ