Τροχαίο με έναν νεκρό στη Βούλα: Αυτοκίνητο χτύπησε μηχανή - Ο 52χρονος μοτοσικλετιστής εκσφενδονίσθηκε στο δέντρο (βίντεο)

Ακόμα ένα το τροχαίο και ακόμα ένας άνθρωπος νεκρός στην άσφαλτο

Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Βούλα όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα με μοτοσικλέτα.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, συγκρούστηκε με διερχόμενη μοτοσυκλέτα λίγο πριν από τις 22:30 στη συμβολή των οδών Βασιλέως Παύλου και Αυλώνος. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή όπου ο αναβάτης της μηχανής, εκτινάχθηκε και έπεσε με μεγάλη δύναμη επάνω σε κορμό δέντρου, που βρισκόταν κοντά στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστικό βίντεο: Αυτοκίνητο παραβιάζει STOP και χτυπά μοτοσικλετιστή στη Νίκαια - Νεκρός ο 34χρονος αναβάτης βρέθηκε 10 μέτρα μακριά 

Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή με καταγωγή από την Ιταλία, στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο. Ωστόσο ο 52χρονος άνδρας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.


Δείτε ακόμα: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε και ξήλωσε κολώνα της ΔΕΗ - Ακαριαίος ο θάνατος του 22χρονου (βίντεο)

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Δείτε ακόμα: Κατέγραψαν on camera τον θάνατό τους: Δύο 19χρονες κάνουν βραδινή βόλτα με τη μηχανή τους και πέφτουν σε δέντρο - Δείτε το «σκληρό» βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ