Τζεφ Μπέζος-Λορέν Σάντσεζ: Μαζί στην Ελλάδα για διακοπές; Δείτε το superyacht αξίας 500 εκατ. δολ. που αγκυροβόλησε στην Βάρκιζα (φωτό)

Το «Koru» είναι ένα σκάφος 127 μέτρων

Την Ελλάδα φαίνεται να επέλεξε για ακόμη μία φορά, ο Τζεφ Μπέζος για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η παρουσία του ίδιου, καθώς για την ώρα το μόνο που απαθανάτισε η κάμερα ήταν το superyacht του στη Βάρκιζα Αττικής.

Το πολυτελές σκάφος του ιδρυτή της Amazon έχει αγκυροβολήσει στα ανοικτά της Βάρκιζας από την Τρίτη (04.06.2024), τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θαλαμηγός, με το όνομα «Koru», εντοπίστηκε κοντά στην Κέρκυρα πριν από δύο ημέρες.

Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε το ενδεχόμενο ο δισεκατομμυριούχος να έχει έρθει με τη σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ στην Ελλάδα.

Το «Koru» είναι ένα σκάφος 127 μέτρων με τρεις ιστούς που φτάνουν στο εκπληκτικό ύψος των 70 μέτρων. Η κατασκευή του πλοίου κόστισε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Όσον αφορά την προσωπική περιουσία του Μπέζος, το Forbes εκτιμά ότι είναι περίπου 196.3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κατατάσσεται ως το 32o μεγαλύτερο γιοτ παγκοσμίως, το «Koru» έχει ετήσιο λειτουργικό κόστος περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια. Το superyacht μπορεί να φιλοξενήσει δεκαοκτώ επισκέπτες και απαιτεί πλήρωμα σαράντα ναυτών για τη διαχείριση των ανέσεων του.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζεφ Μπέζος επιλέγει την χώρα μας για ξεκούραση και διακοπές.

Ο Τζεφ Μπέζος με την σύντροφό του σε παλαιότερο ταξίδι τους στο Παρίσι

Πέρυσι έκανε κρουαζιέρα στις Κυκλάδες αλλά και στο Ιόνιο.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του love birds στις διακοπές τους: Παθιασμένα φιλιά κάνουν το γύρο του κόσμου με το σούπερ γιοτ των 500 εκατ. (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Τζεφ Μπέζος ξανά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με 200 δισ. δολ. – Νο2 ο Έλον Μασκ με 198 (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η μνηστή του Jeff Bezos, Lauren Sanchez διοργάνωσε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για εκείνον - Πλήθος celebrities από την Beyonce, τον Jay-Z έως την Katy Perry & τον Orlando Bloom (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ