Τατιάνα Στεφανίδου: Άκρως γοητευτική με γαλάζιο φόρεμα & τσάντα Chanel - Style inspo για Garden party!

Παρευρέθηκε σε event στο Μουσείο Γουλανδρή

Ένα garden party στους καταπράσινους κήπους στην καρδιά της Κηφισιάς και ένα εντυπωσιακό τραπέζι να δεσπόζει ακριβώς μπροστά στην επιβλητική μαρμάρινη σκάλα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, για να φιλοξενήσει το δείπνο, ήταν το κομψό σκηνικό που δημιούργησαν το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, για να τιμήσουν τις 40 καλεσμένες τους.

Με αφορμή το The Pop up Project «Garden Party» by notos, το μεγαλύτερο shopping event του καλοκαιριού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, μαζί με τις δύο οικοδέσποινες του notos department stores, Βαλέρια Τάραντο και Ζωή Πυθαρούλη, επιφύλασσαν μία μαγική βραδιά στους αριστοκρατικούς κήπους του Μουσείου, για να γιορτάσουν τη μεγάλη διοργάνωση που υποστηρίζει και αναδεικνύει τους 50 Έλληνες designers & brands που λαμβάνουν μέρος στο μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, που έχει γίνει θεσμός.

Οι 40 εκλεκτές καλεσμένες της βραδιάς, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από όλα όσα έχει ετοιμάσει το The Pop up Project «Garden Party» by notos, για να υποδεχθεί όλους όσους το επισκεφθούν για δύο ολόκληρες ημέρες, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00' το βράδυ.


ΜΑΡΙΛΥ ΚΑΛΑΒΡΟΥ-ΦΙΛΙΟΥ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΜΒΑΚΑ, ΣΑΛΩΜΗ ΦΛΟΥΤΑΚΟΥ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ


ΚΗΦΙΣΙΑ ΖΩΗ ΠΥΘΑΡΟΥΛΗ, ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Ανάμεσα τους ξεχώρισε η γοητευτική εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια της εκπομπής "T-Life" πόνταρε σε ένα κομψό γαλάζιο έξωμο φόρεμα, το οποίο αγκάλιαζε άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Σε μίνι μήκος, είχε άνετη γραμμή, που της προσέδιδε ευχέρεια κινήσεων.

Η συγκεκριμένη δημιουργία, μάλιστα είναι vintage και ανήκει στον οίκο μόδας Hervé Léger.

Απογείωσε το look της με navy blue γόβες και ασορτί Chanel τσάντα.


 Σαλώμη Φλουτάκου και Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπό το φως των λαμπιονιών που σαν να αιωρούνταν από τα αειθαλή δέντρα του κήπου, και από τα δεκάδες κεριά που χάριζαν τις ανταύγειες τους στα ολόφρεσκα λουλούδια, φρούτα και ζαρζαβατικά που εμπνεύστηκε για το ευφάνταστο art de la table η Antoinetta Koutsouradi, αλλά και στα personalized Panama καπέλα, που φιλοτέχνησε η Katerina Kamisi με τα ονόματα των καλεσμένων, που επιδείκνυαν το seating arrangement.

Διαβάστε ακόμη: Μάρα Ζαχαρέα - Τατιάνα Στεφανίδου: Διάλειμμά για lunch – Oι ultra chic παρουσιάστριες με παρόμοιο look -Λευκό πουκάμισο & χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο έρωτας γεννήθηκε για ... τέσσερις! Μαζί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Τατιάνα Στεφανίδου, Μάρα Ζαχαρέα, Τζούλια Τσέτη & Ιωάννα Μάνδρου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Σύντομο getaway στην Ύδρα για τα lovebirds - Με casual σικ look περπάτησαν στα σοκάκια του νησιού (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ