Μητέρα Στέφανου Τσιτσιπά για Πάουλα Μπαντόσα: «Κανείς δεν με ρώτησε για την επανένωση - Είναι κορίτσι χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση» (βίντεο)

Το ζευγάρι είναι πάλι μαζί 

Για την επανασύνδεση του γιου της, Στέφανου Τσιτσιπά με την πρώην σύντροφο του, Πάουλα Μπαντόσα μίλησε η μητέρα του, Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη.

Μέσα από την εκπομπή του Ant1 "Το Πρωινό", η κ.Τζούλια Σαλνίκοβα Αποστόλη εξέφρασε μεταξύ άλλων την άποψη της σχετικά με την τενίστρια, Πάουλα Μπαντόσα.

«Ακολουθώ τον Στέφανο, είμαι στο Παρίσι και πηγαίνω στο ματς του. Είδα τους αγώνες των διπλών, πηγαίνω στις προπονήσεις του», ανέφερε αρχικά η κ. Julia στην εκπομπή «Το Πρωινό», προσθέτοντας ότι τού δίνει συμβουλές, και εκείνος «κάποιες φορές ακούει».

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Επειδή έχουμε πολλά μέλη στην οικογένεια, δεν είναι μόνο τα παιδιά μου. Είναι και τα παιδιά από την πλευρά του Απόστολου. Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πολύ κοντά», παραδέχτηκε η ίδια στη συνέχεια.

«Ο γιος μου μπορεί να είναι απρόβλεπτος σε μερικές αποφάσεις που παίρνει. Αλλά είναι καλός μαθητής, μαθαίνει γρήγορα. Με εμένα και τους συγγενείς μου είναι πολύ καλός. Μερικές φορές έχει θέματα με τον πατέρα του, αλλά συνήθως έχουν να κάνουν με το τένις. Στην ζωή είναι πολύ, πολύ καλύτερα», τόνισε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, με τη δημοσιογράφο να τη ρωτάει στη συνέχεια πώς βλέπει την επανασύνδεσή του με την Πάουλα Μπαντόσα.


«Είναι μία απόφαση που έχε παρθεί, κανείς δεν ρώτησε την άποψή μου, και για την ακρίβεια δεν είχα κάποια άποψη. Όταν ήταν μαζί δεν είδα ποτέ την Πάουλα να παίζει τένις. Αλλά από τον καιρό που τη γνωρίζω ήταν πολύ καλή απέναντί μου. Είναι ένα κορίτσι που δεν είναι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση, αν και μερικές φορές δίνει αυτή την εντύπωση. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη στήριξη και πρέπει να μάθει πράγματα, να έχει εμπειρίες. Με τα καλά και τα κακά, είμαι μαζί τους, γιατί είναι νέοι. Και δεν είναι μόνο το τένις και οι σχέσεις. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν από πίσω. Πρέπει να τους στηρίζεις, και όταν χρειάζονται τη στήριξή μου θα είμαι πάντα εκεί για εκείνους», σημείωσε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Απαντώντας, τέλος, το αν θεωρεί ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος, η ίδια είπε: «Είναι μία δύσκολη συνθήκη, είναι στην ίδια δουλειά που τους κάνει να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον καλύτερα, αλλά τα μεγάλα διαστήματα που είναι σε απόσταση τους κάνουν να νιώθουν μοναξιά και ανασφάλεια και πολλά άλλα πράγματα. Οπότε μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η σχέση».

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς για την Paola Badosa: «Είμαστε ξανά μαζί» - «Θα έλεγα ότι εγώ δεν το διαχειρίστηκα καλά» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς – Paula Badosa: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι – Η τενίστρια το ανακοίνωσε με ένα story – «Αποφασίσαμε να πάρουμε χωριστούς δρόμους» (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του Μαΐου η Paola Badosa, η κορυφαία τενίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον θρυλικό Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά.

Τις τελευταίες μέρες όμως, οι δύο τους έκαναν μερικές κοινές εμφανίσεις δημόσια και οι φήμες για επανασύνδεση άρχισαν να διαρρέουν όλο και πιο έντονα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ