Πάμε να φτιάξουμε νηστίσιμο μιλφέιγ με φράουλα δια χειρός του σεφ μας Κωνσταντίνου Μουζάκη; Είπαμε δεν θα τα γλυτώσουμε τα γλυκά τη σαρακοστή!
ΥΛΙΚΑ
Νηστίσιμη σφολιάτα 3 μεγάλα τεμάχια
Φράουλες 800 γραμμάρια
Ζάχαρη 250 γραμμάρια
Φυτική σαντιγί 250 γραμμάρια
Ούζο 1/2 ποτήρι του νερού
Άνθος Αραβοσίτου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις φράουλες πολύ καλά.
Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με το ούζο για 2 ώρες.
Μετά πέρνουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
Βάζουμε σε ένα μπολ τις φράουλες μαζί με το άνθος αραβοσίτου και τις ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
Χτυπάμε την φυτική σαντιγί καλά και την βάζουμε στο ψυγείο να στερεοποιηθεί.
Μετά προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αναμειγνύουμαι καλά.
Τέλος φτιάχνουμε το μιλφειγ.
Βάζουμε βάση σβολιάτα κάτω τοποθετούμε την κρέμα φράουλα.
Προσθέτουμε την δεύτερη σφολιάτα από πάνω και συνέχει κρέμα.
Τέλος προσθέτουμε την τρίτη σφολιάτα και την αχνίζουμε από πάνω και προσθέτουμε 1/4 κομμάτι φράουλα.
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr