Νεκρός στην Σύμη, ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ: Έπεσε σε βράχια κάνοντας πεζοπορία – Τον εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ (φωτό & βίντεο)

Σε δύσβατη περιοχή στην Αγία Μαρίνα βρέθηκε ο Μάικλ Μόσλεϊ

Νεκρός είναι ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ. Το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ ζουμάροντας στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, είδε έναν άνθρωπο να είναι πεσμένος σε ένα φράχτη.

Την είδηση επιβεβαιώνει και η ΕΛ.ΑΣ., δυνάμεις της οποίας σπεύδουν στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα: Σύμη: Βίντεο - ντοκουμέντο για την εξαφάνιση του Michael Mosley - Ο παρουσιαστής του BBC φαίνεται να φεύγει από το Πέδι & να κατευθύνεται μόνος προς το βουνό

Όπως μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ο απεσταλμένος του ΕΡΤNews Αριστείδης Μιαούλης, προς τη βόρεια πλευρά υπάρχει ένα σημείο βραχώδες, δύσβατο, που οι κάτοικοι το αναφέρουν ως γκρεμάρια, όπου θα πραγματοποιούσαν έρευνες οι ομάδες των εθελοντών. Προς την πλευρά της Αγ. Μαρίνας, που εκτιμάται ότι ήταν ο πιθανότερες προορισμός του 68χρονου, στην περιοχή Φρίος, όπου υπάρχει μια σπηλιά που έχει κάθοδο προς τη θάλασσα θα επιχειρήσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής της αστυνομίας και των υπολοίπων αρχών. Πρόκειται για σπήλαιο, το οποίο από την είσοδό του και μετά περιγράφεται ως χαώδες. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η σπηλιά είναι πολύ επικίνδυνη και η προσέγγισή της δύσκολη.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα: Στις επικίνδυνες σπηλιές της Σύμης ψάχνουν τώρα τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Τι είχε η τσάντα που κρατούσε - Το νέο σενάριο που εξετάζουν (βίντεο)

Πως τον βρήκαν 10 μέτρα από την παραλία

«Μέσα στη βάρκα πήγαμε και οι δημοσιογράφοι όλοι μαζί για να δούμε το σπήλαιο που λέγανε… Τράβαγαν οι κάμερες και η κάμερα της ΕΡΤ έπιασε κάτι, ένα αντικείμενο – πώς να το πω – δίπλα στον φράχτη, κοντά στην παραλία, σκοτωμένος ο άνθρωπος. Αν είναι δυνατόν, είχε φτάσει στον προορισμό του και 10 μέτρα από την παραλία που είχε 200 άτομα, δεν τον είδε κανένας, έπεσε και σκοτώθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας, αναφέρει η κρατική τηλεόραση.

Δείτε τις φωτό που βοήθησαν στον εντοπισμό της σορού

Michael Mosley

Michael Mosley

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ