Jennifer Lopez - Ben Affleck: Πωλούν την έπαυλη που «φώλιασαν» τον έρωτα τους - Οι φήμες για το διαζύγιο γίνονται όλο και πιο έντονες (φωτό)

Ζουν ξεχωριστά και έιναι γεγονός!

Δυστυχώς το διαζύγιο του ζεύγους Bennifer πλησιάζει!

Οι φήμες έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν και το γεγονός ότι δεν διαψεύδουν κάτι, τις κάνει χειρότερες.

Τα ρεπορτάζ που φτάνουν από το Hollywood υποστηρίζουν ότι το διάσημο ζευγάρι μένει ήδη χωριστά, ενώ νέο δημοσίευμα του TΜZ αποκαλύπτει ότι έχουν προσλάβει μεσίτης για να πουλήσουν την έπαυλη που αγόρασαν μόλις έναν χρόνο πριν. 

Image

Το ζευγάρι είχε καταλήξει στην αγορά της πολυτελούς κατοικίας στο Beverly Hills, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού είχε δει τουλάχιστον 80 κατοικίες στην περιοχή και έψαχνε για δυο χρόνια.

Μόνο που όπως όλα δείχνουν δεν πρόλαβαν καθόλου να την χαρούν. Όπως αναφέρει πηγή στο Cosmopolitan, "οι μεσίτες έχουν ξεκινήσει να δείχνουν το σπίτι σε υποψήφιους αγοραστές εδώ και 2 εβδομάδες". 

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια vintage στιγμιότυπα! Οι Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ πολύ πριν ερωτευτούν - Παντρεμένη τότε με τον Κρις Τζουντ

Η Lopez, αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αναζητά νέο σπίτι, ενώ ο Affleck έχει μετακομίσει σε σπίτι που νοικιάζει στην περιοχή του Brentwood, κοντά στην κατοικία της πρώην συζύγου του, Jennifer Garner. 

Να σημειωθεί ότι η Jennifer Lopez πρόσφατα προχώρησε στην ακύρωση της καλοκαιρινής περιοδείας της με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής να αναφέρει: " η τραγουδίστρια χρειάζεται περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους". Η ίδια η Lopez δήλωσε: "Είμαι εντελώς συντετριμμένη και αισθάνομαι άσχημα που σας απογοήτευσα".

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez- Ben Affleck: Το φιλί on camera για να διαψεύσουν τις φήμες του χωρισμού – Αυτό βέβαια δεν πείθει τους θαυμαστές (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ