Σε προχωρημένη σήψη η σορός του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή - Δείτε το σημείο όπου ήταν νεκρός για μέρες (φωτό & βίντεο)

Aνασύρθηκε το μεσημέρι από τα σωστικά συνεργεία η σορός του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία η σορός του παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί νεκρός μόλις 10 μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σορό, η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο 67χρονος Βρετανός τουρίστας ήταν νεκρός πίσω από τον φράχτη για μέρες.

Διαβάστε ακόμα: Νεκρός στην Σύμη, ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ: Έπεσε σε βράχια κάνοντας πεζοπορία – Τον εντόπισε η κάμερα της ΕΡΤ (φωτό & βίντεο) 

Δείτε το σημείο

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Μάκη Συνοδινό, σε πρώτη φάση, ο ιατροδικαστής αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και δεν εντόπισε εμφανή χτυπήματα.

Λόγω της προχωρημένης σήψης, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει αιτία θανάτου μακροσκοπικά, ούτε αν ο άτυχος άνδρας έπεσε από τα βράχια, όπως αναφέρουν πληροφορίες.



Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει  η νεκροψία νεκροτομή  που θα γίνει στη Ρόδο τη Δευτέρα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ