Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Είμαι ευτυχισμένη που από σήμερα θα γνωρίζουν τη “Φωνή Λογικής”» – «Με στεναχωρεί η μεγάλη αποχή» (βίντεο)

"Η “Φωνή Λογικής” ήρθε για να μείνει", συμπλήρωσε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα της, Φωνή της Λογικής θα εκλέξει ευρωβουλευτή, σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll.

Η αρχηγός του κόμματος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την πολιτική εκπομπή του Alpha για τις ευρωεκλογές σημείωσε πως τη στεναχωρεί η μεγάλη αποχή και πως «η Φωνή Λογικής ήρθε, για να μείνει».


Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Λατινοπούλου: '' Οι ΛΟΑΤΚΙ+ μας επιβάλλουν γελοιότητες όπως το Gay Pride'' (βίντεο)

Καλησπέρα σας! Αυτό είναι μια πραγματικότητα, είμαι πολύ ευτυχισμένη, που από σήμερα θα γνωρίζουν τη “Φωνή Λογικής”. Και θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις χιλιάδες κόσμου που μας ψήφισαν και υπόσχομαι πως δεν θα τους προδώσω και δεν θα τους προδώσουμε ποτέ. Με στεναχωρεί πολύ το γεγονός της μεγάλης αποχής. Δυστυχώς, το παλαιό πολιτικό σύστημα έχει χάσει την αξιοπιστία του. Είμαστε εδώ, όμως, πιο δυνατοί από ποτέ και σήμερα κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα. Η “Φωνή Λογικής” ήρθε για να μείνει», ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα: Εκλογές 2023: Εκτός το κόμμα της Λατινοπούλου μετά την προσφυγή Μπογδάνου - Κανονικά η συμμετοχή Τζήμερου, Κρανιδιώτη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ