Θα μείνετε με το στόμα ανοικτό: Αυτή η έπαυλη ανήκει στους Jlo & Ben Affleck - Tην αγόρασαν πέρσι για $60,000,000 - Την πουλάνε πάλι; (φωτό)

Tο διάσημο ζευγάρι μένει ήδη χωριστά...

Οι φήμες για το διαζύγιο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν και το γεγονός ότι δεν διαψεύδουν κάτι, τις κάνει χειρότερες.

Η Jennifer Lopez και Ben Affleck πουλούν την  εκπληκτική τους έπαυλη, η οποία βρίσκεται στο Beverly Hills και κοστίζει μόλις 60.000.000 δολάρια!

Τα ρεπορτάζ που φτάνουν από το Hollywood υποστηρίζουν ότι το διάσημο ζευγάρι μένει ήδη χωριστά, ενώ νέο δημοσίευμα του TΜZ αποκαλύπτει ότι έχουν προσλάβει μεσίτης για να πουλήσουν την έπαυλη που αγόρασαν μόλις έναν χρόνο πριν. 

Οι φωτογραφίες της  φαντασμαγορικής έπαυλης κόβουν την ανάσα.

Αποκαλύπτουν το πλούσιο εσωτερικό της έπαυλης των 46.000 τετραγωνικών μέτρων, με 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, εσωτερικό αθλητικό συγκρότημα, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων, γκαράζ 12 αυτοκινήτων, ξενώνα και σπίτι επιστάτη.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez- Ben Affleck: Το φιλί on camera για να διαψεύσουν τις φήμες του χωρισμού – Αυτό βέβαια δεν πείθει τους θαυμαστές (φωτό & βίντεο)

instagram

Αν και εκπρόσωποι της εκρηκτικής τραγουδίστριας υποστηρίζουν ότι το ακίνητο δεν είναι προς πώληση, η επανεμφάνιση αυτών των φωτογραφιών τροφοδότησε εικασίες σχετικά με τα σχέδια του ζευγαριού για το κτήμα, το οποίο αγοράστηκε για 60,8 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Πωλούν την έπαυλη που «φώλιασαν» τον έρωτα τους - Οι φήμες για το διαζύγιο γίνονται όλο και πιο έντονες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ