Τι έδειξε η νεκροψία του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Ακούμπησε το ένα χέρι στο πεζούλι, μετά έπεσε - Πέθανε τη μέρα που εξαφανίστηκε, ήταν αδύνατο να σωθεί (βίντεο)

Ο Μάικλ Μόσλεϊ προσπαθούσε για 20 λεπτά να κατέβει την πλαγιά υποστηρίζει ο δήμαρχος Σύμης

Νέα στοιχεία έρχονται στον θάνατο του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ που αναζητούσαν επί πέντε μέρες στη Σύμη.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη Ρόδο όπου μεταφέρθηκε η σορός του βρετανού, δεν υπάρχουν κακώσεις και έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η σορούς του Μάικλ Μόσλεϊ ήταν σε προχωρημένη σήψη και δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Διαβάστε ακόμα: Σε προχωρημένη σήψη η σορός του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή - Δείτε το σημείο όπου ήταν νεκρός για μέρες (φωτό & βίντεο)

Η διαδρομή που ακολούθησε

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται περίπου στις 4 το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε κάτι που σημαίνει ότι ήταν αδύνατον να σωθεί διότι ακόμα δεν είχε δηλώσει η γυναίκα τους την εξαφάνισή του.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Λευτέρη Παπακαλοδούκα η περιοχή δεν έχει δέντρα, οι θερμοκρασίες εκείνη τη μέρα το μεσημέρι ήταν πολύ υψηλές, είχαν «πυρώσει» τα πάντα και με βάση τους χρόνους χρειάστηκε 20 λεπτά για να κατέβει την πλαγιά χρόνος πολύς που δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Διαβάστε ακόμα: Σύμη: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλει – «Είμαι συντετριμμένη» - «Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ» (φωτό & βίντεο)

Από τον τρόπο που βρέθηκε η σορός του, εκτιμάται πως ο δημοσιογράφος ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε ή ξάπλωσε πιθανόν λόγω έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε.


 

Δείτε ακόμα: Σύμη: Βίντεο - ντοκουμέντο για την εξαφάνιση του Michael Mosley - Ο παρουσιαστής του BBC φαίνεται να φεύγει από το Πέδι & να κατευθύνεται μόνος προς το βουνό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ