Celine Dion: Έκρυβε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ατόμου για 17 χρόνια - «To βάρος να λες ψέματα ήταν μεγάλο» (βίντεο)

«Ένιωθα το σώμα μου να με αφήνει», συμπλήρωσε.

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Celine Dion συγκλόνισε για ακόμα μία φορά με τις αποκαλύψεις που έκανε για την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει.

Η 56χρονη καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου για 17 χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ βαρύ» για να το αντέξει.

Η Celine Dion εξομολογήθηκε το 2022 ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή.

Τώρα όμως μοιράστηκε κάτι διαφορετικό, δήλωσε ότι αντιμετώπιζε τη φρικτή αυτή ασθένεια κρυφά για σχεδόν δύο δεκαετίες, πριν το πει στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια ενός preview για την επερχόμενη συνέντευξή της με την παρουσιάστρια της εκπομπής Today, Hoda Kotb, η τραγουδίστρια εξήγησε τον πόνο που ένιωθε ενώ έπρεπε να κρύβει τη διαταραχή της από τους θαυμαστές της.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Celine Dion: Οι σπασμοί από το Σύνδρομο Καθηλωμένου Ατόμου της διέλυσαν τα πλευρά – «Οι πόνοι είναι πολύ έντονοι» (βίντεο)

Περιέγραψε πως το να κρατάει μυστικό από «τους ανθρώπους που την έφεραν εκεί που είναι» ήταν ένα τεράστιο «βάρος», εξηγώντας ότι αισθανόταν πως έπρεπε να συμπεριφερθεί σαν «ήρωας», ενώ κρυφά ένιωθε ότι «το σώμα της την εγκατέλειπε».

Επίσης ανέφερε ότι έδινε τον δικό της αγώνα, ενώ ο σύζυγός της, Ρενέ Αντζελιλ, αντιμετώπιζε τα δικά του προβλήματα υγείας, ο οποίος και πέθανε από καρκίνο στο λαιμό το 2016.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε», είπε. «Δεν αφιέρωσα χρόνο… Έπρεπε να σταματήσω, να αφιερώσω χρόνο για να το καταλάβω. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη ζωή του».

Μετά τον θάνατό του, η Σελίν Ντιόν είπε ότι δυσκολευόταν να ισορροπήσει με την καριέρα της και τα παιδιά της.

«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ήρωας, ενώ ένιωθα το σώμα μου να με αφήνει», συνέχισε.

Αλλά είπε ότι τα «ψέματα» τελικά έγιναν «υπερβολικά», προσθέτοντας: «Το να λες ψέματα, για μένα ήταν… Το βάρος ήταν πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο».

Διαβάστε ακόμα: Η Celine Dion συγκινεί: "Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ