Jude Law: Η συγκλονιστική του μεταμόρφωση σε Ερρίκο Η' – Ο ρόλος που τον ανάγκασε να βάλει από κιλά ως και άρωμα φτιαγμένο από ιδρώτα (φωτό & βίντεο)

Ο ρόλος του στην ιστορική ταινία «Firebrand».

Ο σταρ του Χόλιγουντ, Jude Law έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό DuJour και έκανε αποκαλύψεις για τον νέο του ρόλο, αλλά και για το τι έχει μετανιώσει μέχρι σήμερα.

Ο 51χρονος ηθοποιός κέρδισε τη φήμη του καρδιοκατακτητή και έγινε παγκοσμίως γνωστός παίζοντας μια σειρά από γοητευτικούς χαρακτήρες.

Ένας από τους ρόλους που απογείωσαν την καριέρα του ήταν ο «Ντίκι Γκρίνλιφ» στο «Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ» το 1999.

Τώρα το νέο project του είναι η ιστορική ταινία «Firebrand» και η μεταμόρφωση του σε Ερρίκο Η', βασιλιά της Αγγλίας.

Εμφανιζόμενος στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού DuJour, ο Jude Law είπε ότι το βρήκε «ικανοποιητικό» να παίξει τον αποκρουστικό βασιλιά, αντί για τους τυπικούς του ρόλους.

«Δεν ένιωσα ότι έκλινα ποτέ το να παίζω τον όμορφο, αλλά υπήρχαν ρόλοι που απαιτούσαν ελκυστική ενέργεια. Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου στις αρχές της δεκαετίας των 20 και τώρα που είμαι πλαδαρός και καραφλιάζω, θα ήθελα να το είχα κάνει», πρόσθεσε.

Πρόσφατα έχει αναλάβει να ενσαρκώσει διαφορετικούς ρόλους που «δεν κλίνουν προς κανένα είδος έλξης». Ο Jude παραδέχτηκε: «Είναι ικανοποιητικό που δεν χρειάζεται να ανοίξεις αυτόν τον διακόπτη».

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζουντ Λο μόλις απέκτησε το έκτο του παιδί από την πανέμορφη 33χρονη σύζυγό του Phillipa Coan - 3 από την πρώτη του σύζυγο, 2 από διαφορετικές γυναίκες και τώρα...

Στη νέα του ταινία παίζει δίπλα στην Αλίσια Βικάντερ, η οποία πρωταγωνιστεί ως η έκτη και τελευταία σύζυγος του βασιλιά Ερρίκου Η', Κάθριν Παρ.

Image

twitter

Οι πρώτες εικόνες από την ταινία δείχνουν τον Jude Law ντυμένο με βασιλική ενδυμασία, γούνινο παλτό και φτερωτό καπέλο, ενώ έδειχνε μεγαλύτερος και πιο γερασμένος με μακριά γκριζαρισμένα γένια και βαθιές γραμμές στο πρόσωπο.

Δείτε το trailer:

«Χρειαζόταν τόσος χρόνος κάθε πρωί για να μπω σε αυτό το τεράστιο, βαρύ κοστούμι και θα έμενα σε αυτό για την υπόλοιπη μέρα», ανέφερε στο περιοδικό.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι περιχύθηκε με ένα «απαίσιο» άρωμα κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για να υποδυθεί τον Ερρίκο, φτιαγμένο από «αίμα, περιττώματα και ιδρώτα».

Διαβάστε ακόμα: Jude & Raff Law: Πατέρας & γιος μαζί, γοητεία οικογενειακή - τα πρόσωπα διάσημου οίκου μόδας για άντρες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ