Michael Mosley: Συγκλονίζουν οι εικόνες από τα drones με τον νεκρό παρουσιαστή – Πάνω στα βράχια η σορός του λάτρη της Ελλάδος (φωτό & βίντεο)

Το πτώμα του παρουσιαστή του BBC στη Σύμη...

Βρετανός παρουσιαστής του BBC βρέθηκε νεκρός την Κυριακή σε βραχώδη περιοχή στη Σύμη. 

Το Associated Press δημοσιεύει συγκλονιστικές εικόνες από ψηλά, που δείχνουν το πτώμα του Michael Mosley στα βράχια.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι η σορός του βρέθηκε στο ελληνικό νησί. Η σύζυγος του Μόσλεϊ ανέφερε την Κυριακή σε ανακοίνωσή της ότι ο σύζυγός της είχε πάει για πεζοπορία και πήρε λάθος διαδρομή και κατέρρευσε σε σημείο όπου δεν ήταν εύκολο να φανεί η σορός του.

Από τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Μάικλ Μόσλεϊ

Διαβάστε ακόμα: Σύμη: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλει – «Είμαι συντετριμμένη» - «Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ» (φωτό & βίντεο)

Λόγω του γεγονότος ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Μάικλ Μόσλεϊ

Ένα βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει τα τελευταία 20 λεπτά της ζωής του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας του beach bar στην Αγία Μαρίνα, στην περίφραξη του οποίου εντοπίστηκε η σορός του 67χρονου και δείχνει όλη την πορεία του παρουσιαστή του BBC, τη δυσκολία με την οποία περπατούσε μέχρι και τη στιγμή της κατάρρευσής του.


Το συγκεκριμένο βίντεο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες τονίζουν ωστόσο ότι πουθενά στο ντοκουμέντο δεν φαίνεται η πτώση του παρουσιαστή.

Διαβάστε ακόμα: Τι έδειξε η νεκροψία του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ: Ακούμπησε το ένα χέρι στο πεζούλι, μετά έπεσε - Πέθανε τη μέρα που εξαφανίστηκε, ήταν αδύνατο να σωθεί (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ