Η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού σε σπάνια εμφάνιση με τη μητέρα της, Χριστιάνα Βαρδινογιάννη - Σούπερ κομψές για καλό σκοπό!

 Το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" διοργάνωσε το Riviera Shopping for a Good Cause στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη

Σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τη μητέρα της Χριστιάνα Βαριδνογιάννη εντοπίσαμε την Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού.

Συγκεκριμένα, χθες (10/6)  το Σωματείο "ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" διοργάνωσε το Riviera Shopping for a Good Cause στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, στη Βουλιαγμένη.

Μία δράση που συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διαθέτει το δικό της brand πολυτελών κοσμημάτων "Marianna Lemos¨.

Η σειρά κοσμημάτων της ήταν μεταξύ των προϊόντων που πωλήθηκαν για να στηρίξουν το έργο του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο".

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού: Η σπάνια πρωινή εμφάνιση με τη μητέρα της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα - Μαμά και κόρη με σνίκερς

Μέσα από διάφορα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στα social media είδαμε τις δύο γυναίκες να ποζάρουν μαζί με ακαταμάχητο στυλ.

Η σύζυγος του, Φίλιππου Λαιμού επέλεξε για την περίσταση λευκό T- shirt με τη στάμπα του φιλανθρωπικού event και εφαρμοστό τζιν παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη: Επέτειος γάμου για Μαριάννα Γουλανδρή και Φίλιππο Λαιμό: Η φωτό του ζευγαριού με την τρυφερή αφιέρωση - ''Αγάπη μου...''

Δίπλα της εξίσου κομψή ήταν η μητέρα της, η οποία φόρεσε ένα υπέροχο εμπριμέ σεμιζιέ.

λαιμου

Μαμά και κόρη προτίμησαν sneakers, ώστε να έχουν ευχέρεια κινήσεων.

H Μαριάννα πόνταρε σε ένα ζευγάρι διαχρονικά all star, ενώ η Χριστιάνα σε adidas.

λαιμου

λαιμου

Να σημειώσουμε ότι η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού από μικρή ηλικία βρισκόταν στο πλευρό της αείμνηστης γιαγιάς της, Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού ποζάρει με την μαμά της Χριστιάνα Βαρδινογιάννη - Τα κομψά φορέματα (φωτό)

Σήμερα συνεχίζει το σημαντικό αυτό έργο μαζί με τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Topwoman η Χριστιάννα Βαρδινογιάννη: Η νέα πρόεδρος του συλλόγου ''Ελπίδα'' στη θέση της αείμνηστης μητέρας της, Μαριάννας (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ