Η Kim Kardashian γύρισε στο σπίτι της μαμάς της με παράπονα: Το επικό πάρτι για τα γενέθλιά της μετατράπηκε σε…«βασανιστήριο» (φωτό)

«Είχα κολλήσει να κάνω όλα όσα ήθελαν να κάνουν όλοι οι άλλοι». 

Η δισεκατομμυριούχος τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με την ίδια, τα γενέθλιά της  με τα παιδιά της ήταν ένα βασανιστήριο…

Η 43χρονη τηλεπερσόνα επισκέφθηκε τη μητέρα της Kris Jenner. Η Kris ρωτάει: «''Πώς ήταν τα γενέθλιά σου με τα παιδιά; Η Kim απαντά: "Νόμιζα ότι τα γενέθλιά μου θα είχα μια μέρα για τον εαυτό μου. Είχα κολλήσει να κάνω όλα όσα ήθελαν να κάνουν όλοι οι άλλοι''». 

Η μεγαλύτερη influencer όλων των εποχών πρόσθεσε: «Είχα κολλήσει να βλέπω βίντεο στο Youtube για το unboxing στα γενέθλιά μου. Είχα ένα τουρνουά FIFA. Δεν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο στα γενέθλιά μου. Πρέπει να καθίσω με τα παιδιά μου και να τους πω: "Δεν είναι η Ημέρα της Μητέρας. Αυτή είναι η δική μου μέρα. Νομίζεις ότι μια μαμά θέλει να πάει στο ‘’Color Me Mine’’ άλλη μια φορά; Στα γενέθλιά της;». 

Η Kris γελάει, ενώ η Kim συνεχίζει: «Ποιανού είναι τα γενέθλια; Ξέρεις ότι ήταν βασανιστήριο. Απλά, φτιάξε μου πρωινό. Αυτά είναι υπέροχα γενέθλια».

Διαβάστε ακόμα: Κim Kardashian – Met Gala: Η εξήγηση του αμφιλεγόμενου look – Ο θεόστενος κορσές του John Galliano & το γκρι «άσχετο» ζακετάκι (φωτό & βίντεο)

Για την ιστορία, η Κιμ Καρντάσιαν από το 2014 ήταν παντρεμένη με τον αμφιλεγόμενο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

Έκαναν 4 παιδιά και χώρισαν επίσημα πριν δύο χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: 3 γενιές σε μία φωτογραφία: Kris Jenner, Kim Kardashian, North & Chicago West – Η μικρή ίδια η influencer μαμά της – Η μεγάλη μοιάζει με τον αμφιλεγόμενο rapper πατέρα της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ