Η Κέιτ Γουίνσλετ θυμάται το φιλί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο - "Γυρίσαμε τη σκηνή 4 φορές - Όλα ήταν εφιάλτης!" (βίντεο)

Επική η αντίδραση της, καθώς περιγράφει τα όσα συνέβησαν τότε

Για το φιλί που άφησε εποχή μίλησε η Κέιτ Γουίνσλετ στο "Vanity Fair".

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σκηνή του Τιτανικού, όπου εκείνη με τον συμπρωταγωνιστή της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί.

«Έπρεπε να ανέβουμε με μια σκάλα στο σημείο της σκηνής, ο Λεονάρντο δεν σταμάτησε να γελάει και το μακιγιάζ μας ήταν ένα μεγάλο θέμα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «Vanity Fair», η οποία δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου. «Γυρίσαμε τη σκηνή τέσσερις φορές, γιατί ο Κάμερον ήθελε ένα συγκεκριμένο φως στα πρόσωπά μας. Έπρεπε επίσης να ελέγχουμε το μακιγιάζ μας, ο κορσές που φορούσα ήταν ασφυκτικός. Ήταν όλα ένας εφιάλτης!» συμπλήρωσε.

«Κατέληγα να μοιάζω σαν να είχα ρουφήξει μια σοκολάτα καραμέλας μετά από κάθε λήψη, επειδή το μακιγιάζ του Λεονάρντο έβγαινε πάνω στο πρόσωπό μου», συνέχισε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ. «Και το δικό μου μακιγιάζ πήγαινε στο δικό του πρόσωπο και ήταν έτσι σε ένα σημείο χλωμός» περιέγραψε.

Τέλος η Κέιτ Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι μέσα στην μπλούζα της είχε κρυμμένα τα πινέλα και το σφουγγάρι για να μπορεί να ανανεώνει το μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Δείτε εδώ τη χαρακτηριστική σκηνή: 

«Εγώ όταν βλέπω αυτή τη σκηνή, θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω μέσα σε αυτόν τον αναθεματισμένο κορσέ», σημείωσε χαρακτηριστικά καθώς έβλεπε στην τηλεόραση τη σκηνή του φιλιού από την δημοφιλή ταινία.

Να σημειώσουμε ότι η Κέιτ ήταν μόλις 22 ετών, όταν ο «Τιτανικός» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1997.

Η ταινία κέρδισε 11 Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας και έγινε η τρίτη εμπορικότερη ταινία όλων των εποχών σε παγκόσμιες εισπράξεις, μετατρέποντας ταυτόχρονα την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε super stars.

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece τα κοσμήματα της Κέιτ Γουίνσλετ - Πόζαρε με απίθανα δαχτυλίδια της Ιλεάνας Μακρή (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Γουίνσλετ: «Όταν ήμουν νέα μου έλεγαν να συμβιβαστώ με ρόλους χοντρού κοριτσιού - ρωτούσαν τον ατζέντη μου πόσα κιλά είμαι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ