Κατερίνα Λέχου: Με χρυσή sequin μπλούζα σε πρεμιέρα ταινίας - "Ναι" στην παγιέτα και το καλοκαίρι! (φωτό)

Η ηθοποιός "ανατρέπει" τα δεδομένα στο style!

Στον κινηματογράφο "Άνεσις" και την Avant - Première της νέας ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδης, "Νυχτερινός Εκφωνιτής" βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το ιδιαίτερο look της.

Για την περίσταση επέλεξε ένα διαχρονικό ψηλόμεσο λευκό παντελόνι κι ένα top σε off white απόχρωση, γεμάτο χρυσές πούλιες.

Απογείωσε το σύνολο της με ψηλοτάκουνα καφέ πέδιλα και μια μικρή τσάντα.

Τα μαλλιά της ανέμιζαν σε χαλαρές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της περιλάμβανε σκιές σε γήινες αποχρώσεις.

Μπορεί το sequin μοτίβο να το έχουμε συνηθίσει στις χειμερινές μας εμφανίσεις, όμως η Κατερίνα Λέχου έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Είναι μία έξυπνη επιλογή και για το καλοκαίρι, καθώς μας χαρίζει λάμψη και απόλυτη κομψότητα!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για τα night out outfits μας!

Λίγα λόγια για τη ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής»

Πρόκειται για την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη και είναι ένας ρομαντικός φόρος τιμής στο ραδιόφωνο και στις ομορφιές της Αθήνας, και παράλληλα ένας γλυκόπικρος στοχασμός επάνω στους ματαιωμένους έρωτες και στις χαμένες ευκαιρίες της ζωής.

Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής την βραδιά που γίνεται 50 και συνειδητοποιεί με αμηχανία ότι πια δεν συγκαταλέγεται στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του.

Άξονας της εκπομπής είναι η αναζήτησης ενός ξεχασμένου έρωτα σε εκκρεμότητα από την εποχή που υπηρετούσε ως εύζωνας, μέσα από τα ερωτικά και όχι μόνο μηνύματα που διέσωσε ένας παλιός τηλεφωνητής. Βγάζοντας στον αέρα τα παθιασμένα ηχογραφημένα μηνύματα από τις αρχές του ‘90, θα προσπαθήσει να εντοπίσει αυτήν την γυναίκα και να την πείσει από το μικρόφωνο να του τηλεφωνήσει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr