Δείτε φωτογραφίες με υπερπολυτελή supercars στην Αθήνα: 70 ονειρεμένα αυτοκίνητα στους δρόμους της πόλης - Πως βρέθηκαν από την Ισπανία στην χώρα μας (βίντεο)

Μονακό γίναμε με τόσα supercars στους δρόμους της Αθήνας, το Ζάππειο έμοιαζε με το καζίνο του πριγκιπάτου

 

Είναι αυτοκίνητα των ονείρων μας, διαθέτουν μηχανές με εκατοντάδες άλογα ιπποδύναμη, ο ήχος των εξατμίσεων σε κάνει να νιώθεις ρίγος, ενώ η τιμή τους είναι απλησίαστη.

70 εντυπωσιακά  supercars εμφανίστηκαν το μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας με προορισμό το Ζάππειο με οδηγούς και κατοίκους να μην πιστέυουν στα μάτια τους βλέποντας το έναν μετά το άλλο τα supercars να περνούν από μπροστά τους.

Τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν στην Αθήνα από την Ισπανία στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour». Αφού συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο, πάτησαν γκάζι και κινήθηκαν στους δρόμους της πόλης προς τον λόφο του Λυκαβηττού, ενώ το Σάββατο θα ταξιδέψουν στο Μέτσοβο.

Η παρουσίαση των αυτοκινήτων υλοποιείται με την αρωγή της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισπανίας, καθώς αποτελεί γεγονός μεγάλης διεθνούς προβολής που αναδεικνύει τη χώρα μας ως προορισμό για τουρισμό πολυτελείας, αλλά και γαστρονομίας.


Η φετινή διοργάνωση ξεκίνησε στις 13 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουνίου. Το ταξίδι ξεκινά από την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί στο Μονακό, καλύπτοντας συνολικά 3.000 χλμ. σε 9 χώρες. Είναι η δεύτερη φορά που στο πρόγραμμα της εντάσσεται η Ελλάδα, καθώς το 2019 τα supercars είχαν επισκεφθεί τα Μετέωρα και την Θεσσαλονίκη.

Δείτε φωτό (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ