Βασίλειος Κωστέτσος για την περιπέτεια της υγείας του: «Από εμφύτευση έπαθα τρομερή ζημιά στο κεφάλι και έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» (βίντεο)

"Είχα πέσει θύμα κάποιου γιατρού", τόνισε.

Ο σπουδαίος σχεδιαστής μόδας της γενιάς του, Βασίλειος Κωστέτσος μίλησε σε βραδινή εκδήλωση για την περιπέτεια της υγείας του, όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

«Είχα φόβο μήπως δεν πάει κάτι καλά με την εμφύτευση, γιατί παλαιότερα είχα πέσει θύμα κάποιου γιατρού και είχα πάθει τρομερή ζημιά στο κεφάλι μου. Αυτό με επηρέασε χρόνια αργότερα στην αορτική βαλβίδα και έκανα την εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Δυστυχώς, δεν το ήξερα νωρίτερα, θα τον είχα στείλει φυλακή», δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.


Στο τέλος, ο Βασίλειος Κωστέτσος έριξε επίσης τα βέλη του σε διάσημα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, σημειώνοντας: «Γενικά δεν πιστεύω στο γάμο. Βλέπουμε διάσημους που χωρίζουν, ενώ πλάσαραν για χρόνια την τέλεια οικογενειακή τους ζωή, και ξαφνικά μετά από ένα μήνα βλέπουν τα παιδιά τους το νέο γκόμενο και είναι γελοία αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια εμφάνιση για την Εβελίνα Παπαντωνίου – To total black look της Βίκυς Κουλιανού και η κατακόκκινη Λένα Παπαληγούρα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ποιες ξεχώρισαν στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου στην Γαλλική Πρεσβεία: Μαρία Κορινθίου, Έμυ Λιβανίου, Φωτεινή Δάρρα & Σταματίνα Τσιμτσιλή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ