Οργισμένη η Ρούλα Κορομηλά με την υπόθεση Απ. Λύτρα: «Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά»

"Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών;", τόνισε!

Έξαλλη όπως και όλη η ελληνική κοινωνία είναι η Ρούλα Κορομηλά με την υπόθεση του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα και υποστήριξε πως θα αναζητήσει βοήθεια για να θεραπευτεί.

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Με αυτές τις εξελίξεις περιμένουμε οι γυναίκες που υφίστανται ενδοοικογενειακή βία να βρουν τη δύναμη να καταγγέλλουν τους κακοποιητές τους; Σε στέλνουν στο νοσοκομείο και με μια συγγνώμη, άφεση αμαρτιών; Με αφορά αν καταστραφεί η καριέρα τους; Πάμε καλά; Να τιμωρούνται με αφορά».

Διαβάστε ακόμα: Η Λίλα Σταμπούλογλου για τον Απόστολο Λύτρα: Είναι λυπηρό να βρίσκει υποστηρικτές – «Ο καημένος ο δικηγόρος, τόσα χρόνια δουλειάς γκρεμίστηκαν. Κρίμα!»

Διαβάστε ακόμα: «Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο»: Η πρώτη δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό - Ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ