Made in Greece τα πολύχρωμα μαγιό της M Ē Y I A - Γραμμικά patterns & νεανικά σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο! (φωτό)

Προσφέρουν άνεση, κομψότητα και στυλ!

Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά κι εσύ ακόμη ψάχνεις μαγιό;

Μην αγχώνεσαι, γιατί εμείς σήμερα σου παρουσιάζουμε ένα καταπληκτικό brand που είναι Made in Greece!

Ο λόγος για το "M Ē Y I A"!

Το ελληνικό και φιλόδοξο brand, που επικεντρώνεται στα swimwear, activewear και loungewear μας έδειξε τη νέα του συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 και μας ξετρέλανε.

Με στόχο να μας ταξιδέψει και να μας μεταφέρει την ενέργεια μιας ηλιόλουστης παραλίας, το brand ΜΕΥΙΑ «δραπετεύει» από τον αθλητικό του χαρακτήρα, λανσάροντας μια συλλογή μαγιό με μια διαφορετική προσέγγιση από ό,τι μας έχει συνηθίσει.

Περιλαμβάνει εντυπωσιακά σχέδια σε τολμηρές γραμμές, που αναδεικνύουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας, προσφέροντας άνεση, κομψότητα, στυλ και απόλυτη εφαρμογή.

Για το brand MEYIA η εφαρμογή είναι το ίδιο σημαντική με το design και γι’ αυτό το λόγο περιλαμβάνει σχέδια τα οποία κολακεύουν κάθε σωματότυπο, διασφαλίζοντας τις γυναίκες πως θα νιώθουν υπέροχες φορώντας το μαγιό τους στην παραλία.

Δημιουργός της MEYIA είναι η Μελίνα Γιαμαλάκη, η οποία με την ανεξάντλητη ενέργεια και τον ξεχωριστό τρόπο έκφρασης μας χάρισε όλες αυτές τις ξεχωριστές δημιουργίες.

Βασισμένη σε γραμμικά μοτίβα, αυτή τη σεζόν κάνουν το ντεμπούτο τους εντυπωσιακά prints και έντονα χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη αλλά και statement patterns με μπαντάνες και lurex που θα δώσουν 80’s vibes στις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Τα υψηλής ποιότητας υφάσματα, οι ποικίλες υφές και οι προσεγμένες ραφές συντέλεσαν σε μια ακόμη συλλογή για τη νέα σεζόν, που υπόσχεται να κάνει και το φετινό καλοκαίρι μοναδικό

Πριν μερικές μέρες, μάλιστα, λάνσαρε μία συνεργασία-έκπληξη αφιερωμένη στην κοσμοπολίτικη ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

Η Gaia Mercuri, δημιούργησε μαζί με την MEYIA μια μοναδική limited συλλογή (Athens Riviera) με μαγιό για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024.

Image Slider

Image Slider

Έντονα χρώματα, γραμμικά patterns και νεανικά σχέδια, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Κάθε κομμάτι της συλλογής GAIA x MEYIA μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: meyia.gr
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ