Σπάνια vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση χόρευε ξέφρενα σε ντίσκο της Νέας Υόρκης - Ποιο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι;

Με κοριτσίστικη χαρά μέχρι να ξημερώσει ...

Καλημέρα με ακόμη ένα υπέροχο vintage κλικ!

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της Έλενας Μακρή στο instagram ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα έγχρωμο ενσταντανέ με πρωταγωνίστρια τη Χριστίνα Ωνάση.

Η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τίνας Λυβανού απαθανατίζεται ενώ χορεύει ξέφρενα σε ντίσκο της Νέας Υόρκης!

Αναλυτικά στη λεζάντα της Χριστίνας Ωνάση σημειώνεται:

All night long: Η Χριστίνα Ωνάση λάτρευε τις νυχτερινές εξόδους και μπορούσε να χορεύει μέχρι το πρωί.

Εδώ ο φακός την συλλαμβάνει στις αρχές της δεκαετίας του 70 σε νεανικό πάρτι σε μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Life&Style.

Το επώνυμό της διάσημης κληρονόμου είναι συνώνυμο του αμύθητου πλούτου, μοιάζει ωστόσο, κοιτώντας τη ζωή της, να συμβολίζει εξίσου και την κακοτυχία.

Παρ’όλα αυτά η Χριστίνα Ωνάση ήξερε και πως να περνά καλά.

Της άρεσε πάρα πολύ να βγαίνει τα βράδια και ήταν τακτική θαμώνας της θρυλικής ντίσκο Studio 54 της Νέας Υόρκης, χορεύοντας με κέφι και κοριτσίστικη χαρά μέχρι να ξημερώσει.

Τον τελευταίο χρόνο της ζωής της, το τραγούδι στο οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί και χόρευε πάντα ήταν το Voyage Voyage της Desireless.

Ακούστε το εδώ:

Το eirinika έχει αφιερώσει πολλά άρθρα για τη ζωή της Χριστίνας Ωνάση, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ:

Σπάνια, συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Αριστοτέλης & η Χριστίνα Ωνάση καταβεβλημένοι μετά την κηδεία του Αλέξανδρου

Vintage pic: Χριστίνα Ωνάση - Τίνα Λιβανού: Η μαμά αριστοκρατική & γοητευτική, η κόρη σαν χαμένη - Ποιον αγαπούσαν οι γονείς;

Vintage Pic: Ο Έλληνας κροίσος, Αριστοτέλης Ωνάσης σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο – Παίζει με τα μικρά του, Αλέξανδρο & Χριστίνα

Vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση γνώρισε τον άστατο γόη Τιερί Ρουσέλ - Εκείνη 22, εκείνος 20 - Της ζήτησε να χάσει 25 κιλά για να την παντρευτεί

Σπάνια φωτογραφία από το τέταρτο και μοιραίο στεφάνι της Χριστίνας Ωνάση με τον ζεν πρεμιέ Τιερί Ρουσέλ - Η θλιβερή ζωή της μοναχοκόρης του Έλληνα μεγιστάνα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ