«Πάτησε το panic button και λιποθύμησε»: Πως περιγράφει ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, όσα έγιναν το βράδυ στο σπίτι - Θα ζητηθεί η κράτηση του ποινικολόγου (βίντεο)

«Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος και μπήκε στον αύλειο χώρο» λέει ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/6 στην οικία του Απόστολου Λύτρα, όπου διαμένει η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον ίδιο, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 19/6 ο Θέμης Σοφός.

Ο δικηγόρος – συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου είπε πως η ίδια αισθάνθηκε απειλή, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Περιγράφοντας τι συνέβη στο σπίτι του ποινικολόγου, όπου διαμένει η σύζυγός του, ο Θέμης Σοφός είπε: «Άνοιξε με τα κλειδιά η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και μπήκε στον αύλειο χώρο. Δημιουργήθηκε ένταση».

Διαβάστε ακόμα: Δίκη κατά προτεραιότητα ζητά ο Άρειος Πάγος για τον Απόστολο Λύτρα: «Το θύμα εξακολουθεί να κινδυνεύει» αναφέρει η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη (βίντεο)

«Ο πατέρας της Σοφίας εξήλθε της οικίας, οδήγησε τους εισβολείς προς τα έξω», τόνισε ο συνήγορος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μιλώντας στο Open.

Διαβάστε ακόμα: «Ούρλιαζα, παρακαλούσα να σταματήσει - Κατάπινα τα αίματα, ένιωθα ότι πνίγομαι»: Η φρίκη που έζησε η Σοφία Πολυζωγοπούλου στα χέρια του Απόστολου Λύτρα (βίντεο)


Διαβάστε ακόμα: Τι έγινε το βράδυ στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: Γιατί η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, υπέβαλε μήνυση κατά του ίδιου & της πρώην συζύγου του (βίντεο)

Θα ζητηθεί η κράτησή του

Την αντικατάσταση των όρων που έχουν επιβληθεί για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στον γνωστό ποινικολόγο β με προσωρινή κράτηση θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες ο συνήγορος της συζύγου του, Θέμης Σοφός.

Ο κ. Σοφός αναμένεται εντός της ημέρας να ενημερώσει την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ότι ο κατηγορούμενος δικηγόρος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί μετά την απολογία του.

Διαβάστε ακόμα: «Είμαι χάλια, δεν γινόταν άλλο»: Η πρώτη δήλωση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, συζύγου του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό - Ζήτησε περιπολικό έξω από το σπίτι (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ