Royals του Μονακό: Σύσσωμη η οικογένεια κράτησε την Ολυμπιακή φλόγα - Στα λευκά η πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια της, Ζακ & Γκαμπριέλα (φωτό-βίντεο)

Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, Σαρλίν, είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ με τα χρώματα της Νοτίου Αφρικής

Η Ολυμπιακή φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της, διασχίζοντας το πριγκιπάτο του Μονακό!

Χθες, (18/6) το απόγευμα, η Λαμπαδηδρομία έκανε παράκαμψη προς το Μονακό, όπου ο οδηγός της Formula 1 Σαρλ Λεκλερ έδωσε το "παρών", ενώ συμμετείχαν στη σχετική διαδικασία και ο πρίγκιπας Αλβέρτος II και η σύζυγός του Σαρλίν.

Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Αλβέρτος Β' συμμετείχε πολλές φορές στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ο παππούς του Τζον Κέλι, πατέρας της πριγκίπισσας Γκρέις, ήταν χρυσός Ολυμπιονίκης στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 1924.

Πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, η Σαρλίν πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ με τα χρώματα της Νοτίου Αφρικής.

Έτσι, λοιπόν, μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού, οι royals μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα στην Place du Palais με την ευκαιρία της διέλευσης από το Πριγκιπάτο, καθ' οδόν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, που συμβολίζουν το πνεύμα της αποφασιστικότητας, της αλληλεγγύης και της επιμονής.

Στη διαδρομή που οδηγεί τη Φλόγα από το άγαλμα Juan Manuel Fangio, στο Port Hercule, στο παλάτι, μέσω της πλατείας της αγοράς και του Rampe Major.

Ο Charles Leclerc, οδηγός της Formula 1, η σκιέρ Alexandra Coletti, η παίκτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Xiaoxin Yang και ο οδηγός του ελκήθρου, Rudy Rinaldi συμμετείχαν, με τη σειρά τους, στη σκυταλοδρομία πριν να ανάψει η δάδα του πριγκιπικού ζευγαριού μπροστά από το άγαλμα της Malizia, στην Place du. Palais, παρουσία των διαδόχων του θρόνου, πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella.

Με την άφιξη των Υψηλοτήτων, στο τέλος της διαδρομής, η Ολυμπιακή σημαία υψώθηκε πάνω από το Παλάτι, ενώ ο ύμνος των Ολυμπιακών Αγώνων, που ερμήνευσε η Ορχήστρα Καραμπινιέ του Πρίγκιπα, αντήχησε στην πλατεία.

Αυτό ήταν το δεύτερο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας στο Πριγκιπάτο, 56 χρόνια μετά την πρώτη σκυταλοδρομία των Μονεγάσκων στον δρόμο για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Γκρενόμπλ το 1968.

Αυτό το καλοκαίρι, με την ευκαιρία της εκατονταετηρίδας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι (από το 1924), ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β', θα γιορτάσει τον τίτλο του Ολυμπιακού Πρωταθλητή Κωπηλασίας του Τζον Μπ. Κέλι, του πατέρα της Πριγκίπισσας Γκρέις και παππού του, που κέρδισε έναν αιώνα. πριν στον Σηκουάνα.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σικ με ροζ κοστούμι Ralph Lauren - Κόστισε σχεδόν 4.000 δολάρια!

Διαβάστε ακόμη: Το Πριγκιπάτο του Μονακό στο Παρίσι! – Εμανουέλ & Μπριζίτ Μακρόν υποδέχτηκαν θερμά τον Πρίγκιπα Αλβέρτο & τις Πριγκίπισσες Σαρλίν & Καρολίνα – Πολύ chic οι κυρίες (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ