Πριγκίπισσα Kate: Πότε θα είναι η επόμενη εμφάνισή της – Όσα αποκαλύπτει η royal expert, Katie Nicholl (φωτό)

Η Πριγκίπισσα πάντως λατρεύει το τέννις...

εμφάνιση της Πριγκίπισσας Κέιτ στο Trooping the Coloμετά από έξι μήνες απουσίας από τα βασιλικά καθήκοντα, λόγω της μάχης που δίνει με τον καρκίνο, ξετρέλανε τους royal fans.

Ήταν μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του καλοκαιριού για τους Βρετανούς αλλά και τη βασιλική οικογένεια αφού σηματοδοτεί τον εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά. 

Οι royal fans αναρωτιούνται ήδη ποια θα είναι η επόμενη δημόσια εμφάνισή της, σύμφωνα με την Mirror.

Η ειδικός στα βασιλικά θέματα Katie Nicholl ανέφερε στο Entertainment Tonight πως η παρουσία της Kate Middleton στο Trooping the Colour θα πρέπει "να μας δώσει μια μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας" και ότι η πριγκίπισσα θα μπορούσε να κάνει ακόμη μία εμφάνιση στο φετινό Wimbledon.

Το πρωτάθλημα τένις διεξάγεται από την 1η έως τις 14 Ιουλίου.

Από τη στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πολλά χρόνια λάτρης του πρωταθλήματος και δίνει το παρών κάθε χρόνο, η royal expert θεωρεί ότι θα μπορούσε να κάνει μία εμφάνιση αν πάρει την έγκριση των γιατρών της.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: Πως σχολιάζουν οι ειδικοί αναλυτές την γλώσσα του σώματός της - «Ενδόμυχα, θέλει να κάνει τους ανθρώπους περήφανους, αλλά νιώθει & αμηχανία»

"Αναρωτιέμαι αν θα τη δούμε στο Wimbledon" λέει η Katie Nicholl στο ET. "Μίλησε σε αυτό το πολύ προσωπικό μήνυμα για την επιθυμία της να μπορεί να επιστρέψει σε πράγματα που της φέρνουν χαρά. Πιστεύω ότι αυτό είναι το να είναι στη φύση, να είναι με τα παιδιά της, να παίρνει μέρος στην καθημερινή σχολική ζωή -αλλά το τένις, μην ξεχνάτε, είναι κάτι που η πριγκίπισσα λατρεύει απόλυτα".

"΄Ήταν πολύ ειλικρινής στο μήνυμα" αναφέρει η royal expert. "Είπε ότι υπάρχουν καλές και υπάρχουν και κακές μέρες όπου είναι κουρασμένη. Πιστεύω πως θα πρέπει να συμπεράνουμε ότι το Trooping ήταν μια καλή μέρα αλλά ακόμη συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο. Έχει μιλήσει για την ανάγκη να μπορεί να βιώσει αυτή την περίοδο ιδιωτικά για την ανάγκη της ανάρρωσής της αλλά επίσης και για την οικογένειά της να έχει αυτή την πολύτιμη ιδιωτικότητα".

Διαβάστε ακόμα: Ο "άτακτος" Λούις έγινε πάλι viral! Γκριμάτσες & χορός κατά τη διάρκεια του "Trooping the Colour" - Απολαύστε το "ανατρεπτικό" πριγκιπόπουλο!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ