Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια: «Έχω νιώσει θυμό - Στην αρχή νομίζεις ότι είναι προσωπικό αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι όποιος προβάλλεται λαμβάνει κριτική» (βίντεο)

Όλα όσα είπε σε μία σπάνια συνέντευξη της 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η δημοφιλής influencer με τους 746 χιλιάδες ακολούθους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media αλλά και τη σχέση που έχει με την οικογένεια της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, τα κορίτσια γίνονται 3 σε λίγο, όποτε περάσανε τη δυσκολία της αρχής. Έχουν ξεκινήσει κάτι σαν παιδικό, είναι σαν play group που πηγαίνουν μόνες τους, χωρίς εμένα. Του χρόνου θα πάνε σε παιδικό σταθμό κανονικά. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα για εμένα, τώρα βρίσκω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Πήγαν 3 χρονών για να αρχίσω να γυμνάζομαι. Ξυπνάω στις 6 το πρωί για να μπορέσω να είμαι λίγο μόνη μου και να οργανώσω τη ζωή», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.


«Οι πρώτοι έξι μήνες με τα δίδυμα είναι πολύ δύσκολοι και συναισθηματικά, υπάρχει και το αίσθημα της ευθύνης, έχει πολλά εσωτερικά μπερδέματα. Το γεγονός ότι ήταν διπλό, ήταν σαν να με είχε πατήσει τρένο. Το πρωί γέλαγα, το βράδυ έκλαιγα, δεν ήξερα τι μου συμβαίνει. Δεν πέρασα επιλόχειο, αλλά είχα ένα έντονο στρες, είχα μεγαλοποιήσει το κομμάτι του θηλασμού και αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερνα. Ήταν τύψεις σε συνδυασμό με τις ορμόνες, είναι κάτι που μπορεί μια γυναίκα που δεν έχει παιδά να μην καταλαβαίνει πώς είναι.  Όταν είσαι απ’ έξω βλέπεις μόνο το ροζ της υπόθεσης, αλλά δεν είναι έτσι», εξήγησε.


«Ο Σάκης ήταν βράχος. Είναι κι ένα διάστημα που ο πατέρας πάει σε δεύτερη μοίρα με μεγάλη απόσταση. Ήταν τόσο υποστηρικτικός, βοηθούσε πάρα πολύ. Βοηθούσε εμένα και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα, αφού περάσαμε το πρώτο διάστημα, τώρα είναι πολύ καλύτερα που είναι δύο ταυτόχρονα», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Ρομαντική βόλτα με style – Το απόλυτο λευκό mini summer dress με sneakers (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Coldplay night: Οι Έλληνες celebrities ξετρελαμένοι – Σία Κοσιώνη, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γκαγκάκη, Χριστίνα Μπόμπα & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ