Kevin Costner: «Έβαλε» τέλος στις φήμες για την σχέση του με την όμορφη τραγουδίστρια Jewel – «Είναι ξεχωριστή & δεν θέλω να καταστραφεί η φιλία μας» (φωτό)

«Η γοητεία του είναι σίγουρα έντονη», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Ο πολυβραβευμένος και ταλαντούχος ηθοποιός, Κέβιν Κόστνερ μίλησε ανοιχτά και διέψευσε ότι είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Τζούελ.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, ο 69χρονος ηθοποιός ξεκίνησε να βγαίνει με την τραγουδίστρια. Αυτή ήταν η διαδεδομένη φήμη.

«Η Τζούελ και εγώ είμαστε φίλοι - δεν έχουμε βγει ποτέ ραντεβού», δήλωσε ο Κόστνερ στην εκπομπή «The Howard Stern Show». «Είναι ξεχωριστή και δεν θέλω αυτές οι φήμες να καταστρέψουν τη φιλία μας, γιατί αυτό είναι που έχουμε».

Ο ηθοποιός περιέγραψε πως γνωρίστηκαν και μίλησε για την στενή φιλία τους.

«Ήμασταν στο νησί του Μπράνσον, έχει ένα ίδρυμα, το οποίο δεν ήξερα... και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον μου ζητούσε εδώ και χρόνια να έρθω στο Necker Island και έτσι τελικά το έκανα», είπε ο Κόστνερ.

Η Τζούελ, από την πλευρά της, απέφυγε να βάλει τέλος στις φήμες για την κατάσταση της σχέσης της με τον ηθοποιό, σε συνέντευξή της νωρίτερα φέτος.

«Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», δήλωσε στο Elle τον Απρίλιο. «Η δημόσια γοητεία είναι σίγουρα έντονη».

Διαβάστε ακόμα: Κέβιν Κόστνερ: Το Lifetime Achievement Award του λαμπερού ηθοποιού ενώ οργιάζουν οι φήμες για την απιστία της συζύγου του πριν τον χωρισμό (φωτό & βίντεο)

Για την ιστορία, ο αγαπημένος μας ηθοποιός, Κόστνερ χώρισε από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ τον Μάιο του 2023 μετά από 18 χρόνια γάμου. 

Το πρώην ζευγάρι έχει τρία παιδιά μαζί. 

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ απάτησε τον ηθοποιό με τον τραπεζίτη τους, Τζος Κόνορ, πολύ καιρό πριν χωρίσουν.

Εντωμεταξύ, η Τζούελ ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον επαγγελματία καουμπόη Τάι Μάρεϊ από το 2008 έως το 2014 και έχουν έναν γιο.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κέβιν Κόστνερ αποθεώθηκε στις Κάννες! Τον χειροκροτούσαν επι 10 λεπτά - "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Νιώθω ευλογημένος" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ