Greek TopWomen Awards 2024 – βραβείο στην Έλενα Καλλονά, Managing Director της Jungheich Hellas & Αντιπροέδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου - στις 10 Top Leaders και στις 30 πιο ισχυρές της Ελλάδας

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Έλενα ΚαλλονάΑς την γνωρίσουμε καλύτερα


Η Έλενα Καλλονά, Managing Director της Jungheich Hellas, διοικεί σε έναν αμιγώς ανδροκρατούμενο κλάδο των ολοκληρωμένων λύσεων Intralogistics και κάνει την διαφορά. Αντιπροέδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, συγκαταλέγεται στις 10 Top Leaders και στις 30 πιο ισχυρές των επιχειρήσεων της Ελλάδας , σύμφωνα με το Fortune. 


Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό – Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου – Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)

Η Έλενα Καλλονά είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Jungheinrich Hellas ήδη από το 2002, μιας κορυφαίας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων λύσεων intralogistics.  Ξεκίνησε την καριέρα της τον Ιούνιο του 1992, παράλληλα με τις σπουδές της στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. Με πλούσια εμπειρία που ξεπερνά τα τριάντα χρόνια στον χώρο της βιομηχανίας και της διοίκησης επιχειρήσεων, σε έναν αμιγώς ανδροκρατούμενο κλάδο, η ίδια έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την καινοτομία της εταιρείας, προωθώντας λύσεις που βελτιώνουν την αποδοτικότητα και την ασφάλεια στις αποθήκες και τα κέντρα διανομής.  
 

Υπό τη διοίκησή της, η εταιρεία αύξησε διαχρονικά τα αποτελέσματά της, πέτυχε σημαντικά μερίδια στην ελληνική αγορά, ανέπτυξε συνεργασίες με μεγάλους πελάτες και ενίσχυσε τη δυναμική της θέση, αυξάνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, παρά το ιδιαίτερα ευμετάβλητο και απαιτητικό περιβάλλον. Tα τελευταία χρόνια συμμετέχει στην ομάδα “Future of Work” της εταιρείας, συνδιαμορφώνοντας τις συνθήκες καθημερινής εργασίας των εργαζομένων του ομίλου, καθώς και στην ομάδα διαμόρφωσης του σκοπού του οργανισμού, τονίζοντας την αφοσίωσή της στην προώθηση βιώσιμων και ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Τον Ιούνιο του 2023 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Από το Φεβρουάριο του 2024 είναι Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣΕ. Σπουδαίος είναι επίσης ο ρόλος της στο Οργανωτικό Συμβούλιο της νέο-ιδρυθείσας ομάδας WiL (Women in Logistics HUB), που στηρίζεται από την Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) και συμβάλει στην ενδυνάμωση των γυναικών στον κλάδο των Logistics.


Το 2023 βρίσκονταν ανάμεσα στις 10 Top Leaders in Greece στην κατηγορία CEO of Humans και τα τελευταία τέσσερα χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 Πιο Ισχυρές Γυναίκες στις Επιχειρήσεις (Fortune: Most Powerful Women in Business).


Διαβάστε επίσης: Topwoman η Έλενα Kαλλονά: Η Leader που σέβονται οι Γερμανοί – Η γενική διευθύντρια της Jugheinrich Hellas, κορυφαία εταιρεία με ρομποτικά μηχανήματα & παλέτες για τις αποθήκες του μέλλοντος (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ