Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για όσα έχουν πει για τη φωνή του: «Δεν υπήρξε καμία ιατρική επέμβαση» - « Δοκίμαζα διάφορες τεχνικές ενός τραγουδιού, πειραματιζόμουν» (βίντεο)

«Καλός ο πειραματισμός αλλά άρχισε να ακούγεται διαφορετικά η φωνή μου και αυτή η αντίθεση στο αυτί ακούγεται ως βλάβη» τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξης παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον Τάσο Ριζόπουλο και το Κοσμοράδιο 95,1, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τη φωνή του.

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ρώτησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα σχόλια που έχουν ακουστεί αναφορικά με τις φωνητικές του δυνατότητες, το αν έχει πολύποδα ή χειρουργηθεί στις φωνητικές χορδές, με τον τραγουδιστή να εξηγεί πως "Δεν υπήρξε ποτέ καμία ιατρική επέμβαση. Επικαλούμαι και το ιατρικό απόρρητο το οποίο, βέβαια, τον ιατρό δεσμεύει και όχι τον ασθενή. Καμία, ευτυχώς, γιατί είναι ο μεγαλύτερος φόβος του τραγουδιστή και η μεγαλύτερή του ανασφάλεια. Έχω ανθεκτικότητα στο πλέγμα του λάρυγγα, γιατί οι χορδές είναι ένα κομμάτι ενός μεγαλύτερου συμπλέγματος μυών, οι οποίοι, όταν τραγουδάς, όλο αυτό το πράγμα δουλεύει μαζί και συμπληρωματικά. 

Διαβάστε ακόμα: Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μία ζεστή αγκαλιά μετά από καιρό - Κοινή έξοδος σε νυχτερινό κέντρο

Δεν είναι μόνο οι χορδές" δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: "Γιατί γράφτηκαν όλα αυτά; Εγώ έψαχνα τεχνικές, ως μουσικός, και από ένα σημείο και μετά μου άρεσε να δοκιμάζω διάφορες τεχνικές ενός τραγουδιού, γιατί έχουν και εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ανεβάζουν την φωνή ψηλά και κάνεις διάφορα πράγματα. Βέβαια, αυτά δεν τα κάνεις πάντα μόνος σου αλλά εγώ, ως ένα σημείο, είχα αυτή τη δυνατότητα. Δοκίμαζα. Μουσικός είμαι, διάβαζα, πειραματιζόμουν. Εντάξει, καλός ο πειραματισμός αλλά άρχισε να ακούγεται διαφορετικά σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια η φωνή μου και αυτή η αντίθεση στο αυτί ακούγεται ως βλάβη" σημείωσε.

Επιπλέον, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε ότι "Ξένισε και αμέσως τι θα πει ο άνθρωπος, "Α! Χάλασε η φωνή του, κάτι έγινε, υπάρχει βλάβη". Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Πώς θα το αιτιολογήσεις αλλιώς. Για να γυρίσει πίσω αυτό θέλει μια δουλειά, τον κατάλληλο χρόνο, για να το γυρίσεις πίσω και πολύ προσεχτικά, ώσπου να έρθει ξανά εκεί που ήταν. Δηλαδή, με λίγα λόγια, ωραίο είναι, έχει μια διαστροφή αυτό. Στο εξωτερικό το κάνουν πάρα πολλοί τραγουδιστές αλλά σίγουρα ένιωσα ότι το είχα παρατραβήξει".

Κατέληξε μάλιστα τονίζοντας πως "Το επαναλαμβάνω για να μην το διαιωνίζουμε και να μην μένει αυτό το πράγμα, γιατί είναι στενάχωρο και αναληθές δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία ιατρική επέμβαση".

Διαβάστε ακόμα: Ξεπάγιασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στο μπαλκόνι (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ