Greek TopWomen Awards 2024 - Βραβείο στην Λουκία Σαράντη – Η Πρόεδρος της Βιομηχανίας Ξύλου AKRITAS – Με την πολυετή εμπειρία της συμβάλλει στην ανάπτυξη & την προώθηση της ελληνικής βιομηχανίας

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Λουκία Σαράντη - Ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Η Λουκία Σαράντη, είναι εδώ και δύο χρόνια Πρόεδρος της Βιομηχανίας Ξύλου AKRITAS με 250 απασχολούμενους ενώ από το 2022 είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας. Mε σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing η Λουκία Σαράντη συνδυάζει την ακαδημαϊκή της κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία της, συνεχίζοντας να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη και την προώθηση της ελληνικής βιομηχανίας και της κοινωνικής ευημερίας.

Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό - Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου - Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)

Η Λουκία Σαράντη, Πρόεδρος Δ.Σ. της βιομηχανίας ξύλου AKRITAS, είναι μια καταξιωμένη επιχειρηματίας με έδρα τον νομό Έβρου. Η AKRITAS, που απασχολεί 250 άτομα και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000, βρίσκεται υπό την ηγεσία της και έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη. Η Λουκία είναι επίσης Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της για την προώθηση της ελληνικής βιομηχανίας.

Επιπλέον, η Λουκία διατηρεί ενεργό ρόλο σε διάφορους οργανισμούς και επιτροπές. Είναι Έφορος (Trustee) του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Ανατόλια, μέλος της Επιτροπής Β. Ελλάδος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος. Παράλληλα, είναι ανεξάρτητο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΛΟΥΜΥΛ ΑΕ και έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αυτιστικών Ατόμων Β. Ελλάδος «ΑΧΤΙΔΑ».

Με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το Marketing, η Λουκία Σαράντη συνδυάζει την ακαδημαϊκή της κατάρτιση με την πολυετή εμπειρία της, συνεχίζοντας να συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη και την προώθηση της ελληνικής βιομηχανίας και της κοινωνικής ευημερίας.

Διαβάστε ακόμα: Topwoman η Λουκία Σαράντη: Είναι η νέα πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ