Greek TopWomen Awards 2024 - Βραβείο στην Ελίνα Τζίβα - Μουστάκη για την διαρκή της φιλομάθεια – Ψυχολόγος & Ιδρύτρια του Κέντρου Μελέτης “Happy Study”

Το eirinika & το madeingreece.news απένειμαν το βραβείο της Top Woman στην Ελίνα Τζίβα - Μουστάκη - Ας την γνωρίσουμε καλύτερα.

Βραβεύουμε την Ελίνα Τζίβα - Μουστάκη για την διαρκή φιλομάθεια. Μετά τις σπουδές της στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και ενώ εργαζόταν για αρκετά χρόνια στον απαιτητικό τομέα της Ναυτιλίας, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε σπουδές ψυχολογίας έχοντας κατά νου να δημιουργήσει την δική της επιχείρηση με επίκεντρο τα παιδιά και την εκπαίδευση. Πέρσι, σε μία τολμηρή στροφή της καριέρας της, ίδρυσε το Κέντρο Μελέτης “Happy Study”, με στόχο την ενίσχυση της ακαδημαικής επίδοσης των μαθητών. Την βραβεύυουμε ως young enterpreneur.

Στο παρασκήνιο κάθε επιτυχημένου έργου βρίσκεται ένα άτομο με έμφυτο ταλέντο και αφοσίωση προς τον σκοπό του. Έτσι, είναι η Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη, μια φωτεινή προσωπικότητα στον κόσμο της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας, που δημιούργησε το Happy Study, μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση της μάθησης μέσω καινοτόμων μεθόδων.

Διαβάστε ακόμα: 3rd Greek TopWomen Awards σε 22 κορυφαίες γυναίκες στο επιχειρείν & τον πολιτισμό - Life Achievement στην Αγγελική Φράγκου - Τιμής ένεκεν σε 7 «μάνες κουράγιο» (φωτό)

Με ένα εκλεκτό υπόβαθρο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Συμβουλευτική Ψυχολογία, η Ελίνα είναι εξοπλισμένη με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναγνωρίσει τις ανάγκες του ατόμου και να το καθοδηγήσει προς την επίτευξη των στόχων του.

Οι αξίες που διέπουν το έργο της Ελίνας είναι η ομαδικότητα, ο δυναμισμός, η συναισθηματική νοημοσύνη και η ενσυναίσθηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά τη βοήθησαν να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου το παιδί αισθάνεται αναγνωρισμένο, υποστηριζόμενο και ενθαρρυνόμενο να εξερευνήσει τη μάθηση με χαρά και περιέργεια.

Η εκπαίδευση και η συνεχής επιμόρφωση αποτελούν θεμέλια στο έργο της Ελίνας. Με μια ειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Αντιμετώπισή τους για παιδιά, καθώς και στη Σχολική Ψυχολογία, η Ελίνα αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει τις μοναδικές ανάγκες κάθε παιδιού με ευαισθησία και αποτελεσματικότητα.

Το Executive Diploma στη Στελέχωση και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού ήταν ένα ακόμα βήμα στην επαγγελματική της πορεία, ενισχύοντας τις ηγετικές της δεξιότητες και την ικανότητα να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους ανθρώπινους πόρους στο πλαίσιο του Happy Study.

Με το Happy Study, η Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη δημιούργησε έναν κόσμο όπου το παιδί είναι στο επίκεντρο και η μάθηση γίνεται μια εμπειρία γεμάτη χαρά, ανακάλυψη και αυτογνωσία. Με τη συνεχή της δέσμευση για βελτίωση και ανάπτυξη, στοχεύει στο να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει κάθε παιδί να ακολουθεί το πάθος του, να ανακαλύψει τις δυνατότητές του και να αναπτύξει το δικό του μοναδικό ταλέντο. Μέσα από προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα και δραστηριότητες, το Happy Study προσφέρει ένα περιβάλλον όπου κάθε παιδί αναπτύσσει την αυτοπεποίθησή του και τις δεξιότητές του με τη στήριξη μιας αφοσιωμένης ομάδας εκπαιδευτικών και ειδικών στην παιδαγωγική και τη ψυχολογία.

Μέσα από την προσωπική της διαδρομή και τη δουλειά της στον τομέα της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας, η Ελίνα Τζίβα-Μουστάκη αναδεικνύεται ως μια εμπνευστική φιγούρα που κινείται με σκοπό και αφοσίωση προς τη δημιουργία ενός κόσμου όπου κάθε παιδί μπορεί να ακολουθήσει το όνειρό του και να αναπτύξει το πλήρες δυναμικό του. Με το Happy Study, η Ελίνα συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια της παιδαγωγικής και να δίνει στα παιδιά την απαραίτητη ώθηση για να γίνουν οι ηγέτες του αύριο.

Διαβάστε ακόμα: Η Ελίνα Τζίβα – Μουστάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: «Θεαματική αλλαγή» με ψυχική αυτοφροντίδα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ