Panic Button στην 30χρονη δημοσιογράφο που ξυλοκοπήθηκε από πρώην σύντροφο & συνάδελφό της στην ΕΡΤ: Το εγκατέστησαν και στην εν διαστάσει σύζυγο - Δέχθηκαν απειλές

Η 30χρονη δημοσιογράφος της ΕΡΤ, μετά τον ξυλοδαρμό φέρεται να δέχθηκε υβριστικά και απειλητικά μηνύμτα

Ο καταγγελόμενος ξυλοδαρμός της δημοσιογράφου της ΕΡΤ από τον πρώην σύντροφό της, επίσης συμβασιούχο της ΕΡΤ, έγινε το βράδυ της Κυριακής. 

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό της ΕΛΑΣ η 30χρονη δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την χαστούκισε, την έσπρωξε και την τράβηξε από τα μαλλιά.

Ακολούθως το θύμα μετέβη στο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες όπου σύμφωνα με πληροφορίες διεγνώσθη με κάταγμα στο πρόσωπο.

Ενώ η γυναίκα βρισκόταν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ο δημοσιογράφος φέρεται να της έστειλε υβριστικά και απειλητικά μηνύματα! Φέρεται να απείλησε μάλιστα την κοπέλα που είχε κακοποιήσει ότι την περιμένει κάτω από το σπίτι της.

Διαβάστε ακόμα: Του ζήτησε να χωρίσουν: Η 30χρονη δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό και συνάδελφό της - Τι λέει η εν διαστάσει σύζυγός του (βίντεο)

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα τηλεφωνήματα του καταγγελόμενου κακοποιητή συνεχίστηκαν και το βράδυ της ίδιας ημέρας προκαλώντας φόβο στην δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το βράδυ ο καταγγελόμενος δημοσιογράφος φέρεται να απείλησε και την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η δημοσιογράφος χθες επανεξετάστηκε στο ΚΑΤ και ακολούθως μετέβη το μεσημέρι στο ΑΤ Ομόνοιας, κατά πληροφορίες με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης και με τη βεβαίωση από το νοσοκομείο για κάταγμα στο πρόσωπο όπου και κατήγγειλε τον σύντροφό της ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Διαβάστε ακόμα: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ συνελήφθη επειδή χτύπησε τη σύντροφό του: Με κάταγμα σε μύτη και σαγόνι - Και η γυναίκα του εργάζεται ως δημοσιογράφος - Τέθηκε σε αργία (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλουσα δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της panic button, ενώ φέρεται να εκλήθη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου η οποία επίσης δέχθηκε να εγκατασταθεί η εφαρμογή στο κινητό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ