Naomi Campbell: «Η πιο περήφανη στιγμή της ζωής μου, ήταν όταν έγινα μητέρα» - «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα» (φωτό & βίντεο)

Το supermodel έγινε μητέρα στα 5ο της μέσω παρένθετης μητέρας.

To supermodel των 90s, Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 50 ετών.

Τα δύο παιδιά της ήρθαν στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας.

Τώρα για πρώτη φορά μίλησε στο ITV για τα παιδιά της και αποκάλυψε την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Με περηφάνεια η Κάμπελ απάντησε: «Σίγουρα το να γίνω μητέρα, χωρίς αμφιβολία».

Η «γαζέλα» της πασαρέλας μιλώντας πρόσφατα στους Times, ανέφερε: «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα. Με έκαναν να φοβάμαι για το μέλλον». 

Η Κάμπελ συνέχισε εξηγώντας ότι δεν έψαχνε ποτέ πατέρα για τα παιδιά της και ότι είναι ευτυχισμένη που είναι «μια ανύπαντρη μητέρα μιας ανύπαντρης μητέρας».

Διαβάστε ακόμα: Chanel: Λαμπερές οι πρέσβειρες του οίκου μόδας από το front row - Naomi Campbell, Keira Knightley, Michelle Williams (φωτό-βίντεο)

Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110% η προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι εκεί γι' αυτά την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».

Image

twitter

Το μοντέλο μίλησε επίσης για την ανησυχία της ότι οι νεότερες γενιές δεν ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά.

«Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνουν παιδιά και ότι μπορεί να μην τα θέλουν, και τους είπα: "Θα αλλάξετε γνώμη. Θα θέλετε να γίνετε μητέρες". Καταλαβαίνω ότι από οικονομική άποψη είναι δύσκολο. Αλλά η μητέρα μου δεν είχε τίποτα και τα κατάφερε. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό», είπε.

Διαβάστε ακόμα: Η Ναόμι Κάμπελ έχει γενέθλια! Η 54χρονη διασημότερη "μαύρη γαζέλα" της πασαρέλας - Οι επώνυμοι μνηστήρες, τα 2 παιδιά "αγνώστου πατρός" & οι τσαμπουκάδες (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ