Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή για την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του – «Είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ό,τι ξέρετε» (βίντεο)

«Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω», συμπλήρωσε.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή 28 Ιουνίου στο «Super Κατερίνα».

Η εκπομπή της παρουσίασε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, μια μέρα πριν, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο οποίο ο τραγουδιστής κάνει την πρώτη του τηλεοπτική αναφορά, στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

«Το “καλά” είναι πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πάρα πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τη διαμάχη που έχει με την αδελφή του, ο τραγουδιστής απάντησε: «Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε.


Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαζωνάκης για την αδελφή του, Βάσω: «Οι κοντινοί μου άνθρωποι με είδαν μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» (βίντεο)

«Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω»

Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Γιώργος Μαζωνάκης λέει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Όπως τόνισε: «Ξεκίνησα από πάρα πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται φλατ αυτή η κατάσταση. 15 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια βρήκα ξανά την αγάπη με τον λαιμό μου και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός».

Διαβάστε ακόμα: «”Κρέμασε” την επιχείρηση, άφησε χρέη, χάθηκαν χρόνια φιλίας»: Τι αποκαλύπτει πρώην συνεργάτιδά της Βάσως Μαζωνάκη - «Το ξέρουμε χρόνια ότι είχε πρόβλημα ο Γιώργος» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ