Νίκος Κοκλώνης: Συγκινούν τα λόγια του για τον Βασίλη Καρρά - "Μου λείπει πάρα πολύ - Μας δίνει την αγάπη του από εκεί που είναι" (βίντεο)

Ο παρουσιαστής μοιράστηκε μερικά λόγια καρδιάς

Σε μία σπάνια στιγμή συγκίνησης είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη στο χθεσινό live του J2US.

Ο παρουσιαστής δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση που ένιωσε με αφορμή την ερμηνεία του Μανώλη Κλωνάρη και της Ζωής Παπαδοπούλου στο τραγούδι του Βασίλη Καρρά, «Όταν τα χρόνια σου περάσουν».

«Τρέμω, είμαι συγκινημένος. Άκουγα τα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε πιτσιρίκο. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του», είπε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ξέρουμε πόσο πολύ τον αγαπούσες, δεν είναι κακό να εκφράζεις τη λύπη σου κάποιες φορές», συμπλήρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη», τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής απευθυνόμενος στον Μάνο Κλωνάρη και αναφέρθηκε στην τελευταία του συνεργασία με τον αξέχαστο τραγουδιστή.

Διαβάστε ακόμη: J2US: Ξέσπασε σε κλάματα η Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα της εκπομπής – Συγκίνηση για την απώλεια του Βασίλη Καρρά (βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023.

Διαβάστε ακόμη: Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα Κεσογλίδου - Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε ... (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Έγιναν τα 9ημερα του Βασίλη Καρρά σε κλειστό οικογενειακό κύκλο - Φαγητό σε 100 οικογένειες έδωσαν η σύζυγός και η κόρη του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Ο νεαρός Βασίλης Καρράς επί σκηνής - Το «βλαχάκι από το χωριό» κατέβηκε στην Αθήνα για να τον ανακαλύψουν ...

Διαβάστε ακόμη: Πως αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά, Άννα Βίσση & Δέσποινα Βανδή: «Θα είσαι για Πάντα» - «Γενναιόδωρος, αληθινός, σπάνιας κοπής άνθρωπος»

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Η ζωή του είχε όλα - φτώχεια, δυσκολίες αλλά και τεράστια δόξα και φώτα που έσβησαν για πάντα για τον λαϊκό τραγουδιστή που λατρεύτηκε

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη: Με μπουζούκια αποχαιρέτησε η Θεσσαλονίκη τον άρχοντα της νύχτας: Με μάτια βουρκωμένα & τραγούδια στα χείλη το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά - Λύγισε η γυναίκα του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ