J2US: Την επόμενη Παρασκευή ο φαντασμαγορικός τελικός - Σωτήρης & Φειδίας, τα μεγάλα φαβορί (βίντεο)

Τέσσερα ζευγάρια διεκδικούν την πρώτη θέση

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι να αποχαιρετήσουμε το λαμπερό show J2US!

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 21.00 το αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα θα ρίξει αυλαία!

Χθες, (28/6) παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό με τα έξι ζευγάρια να εντυπωσιάζουν.

Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποια 2 ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσουν με βάση την επιλογή του κοινού.


Στον τελικό πέρασαν: Ίαν και Πηνελόπη, Γιάννης και η Σοφία, Σωτήρης και Φειδίας, Γιώργος και Τάνια.

Έτσι, εκτός τελικού έμειναν ο Μανώλης με τη Ζωή και η Γαλάτεια με τον Γιώργο.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Κοκλώνης: Συγκινούν τα λόγια του για τον Βασίλη Καρρά - "Μου λείπει πάρα πολύ - Μας δίνει την αγάπη του από εκεί που είναι" (βίντεο)

Τα φαβορί Σωτήρης και Φειδίας

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου και ο Φειδίας, αναδείχτηκαν από το Fame Story κι έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου με την αξία τους.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΙΑΖΙΤΖΙΟΓΛΟΥ - ΦΕΙΔΙΑΣ

O γοητευτικός Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου συμμετείχε στο φετινό “Fame Story” και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό. Πριν την συμμετοχή του στο διαγωνισμό δεν είχε τραγουδήσει ποτέ επαγγελματικά και θέλησε να το τολμήσει. Ο Σωτήρης είναι 25 ετών κατάγεται από τα Σέρβια Κοζάνης. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως γυμναστής και δάσκαλος παραδοσιακών χορών. Μικρός ήταν ένα εσωστρεφές παιδί και ο χορός τον βοήθησε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Το κοινό αγάπησε στον Σωτήρη την αλήθεια του, τη θετικότητά του και τα πολλά ταλέντα που ανέπτυξε στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου και ακόμα αναζητά σε ποιο μετερίζι θα τον οδηγήσει η πυξίδα του.

ΦΕΙΔΙΑΣ (Coach)

Ο Φειδίας, με καταγωγή από την Κύπρο, είναι μόλις 19 ετών και το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό “Fame Story”, όπου έφτασε στην τετράδα του τελικου. Κάθε του εμφάνιση στη σκηνή έκοβε την ανάσα, αφού καθήλωνε με το performing του. Μάλιστα ο Φειδίας κατά την διάρκεια του show κυκλοφόρησε σε επανεκτέλεση και το δεύτερο προσωπικό τραγούδι του στις ψηφιακές πλατφόρμες, το “Υπήρχες πάντα”, σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους. Από μικρός ονειρευόταν να κατακτήσει τη σκηνή και στα 12 του χρόνια δήλωσε συμμετοχή στο DanSing Junior της Κύπρου και έφτασε μέχρι τον τελικό. Είναι οπαδός της θετικής ενέργειας και δεν σταματά να χορεύει ποτέ. Το προσωνύμιο που τον ακολουθεί μετά τη συμμετοχή του στο “Fame’’ είναι το “αρσενική Φουρέιρα” και όνειρό του είναι να καταφέρει να συμμετάσχει στην Eurovision!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ