Η Βίκυ Κουλιανού όταν ήταν 20 χρονών! Με μαγιό & ταγιέρ Giorgio Armani σε επίδειξη - Η Ελληνίδα που άφησε εποχή

Δύο υπέροχα throwback στιγμιότυπα μοιράστηκε η Βίκυ Κουλιανού!

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, το μοντέλο μοιράστηκε με τους σχεδόν 90 χιλιάδες ακολούθους της κάποια κλικς από το παρελθόν.

Στα ασπρόμαυρά ενσταντανέ πρωταγωνιστεί φυσικά η ίδια, όταν περπατούσε στην πασαρέλα για τον Giorgio Armani.

Συγκεκριμένα, στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, η Βίκυ Κουλιανού αναδείκνυε εξαιρετικά τα απίθανα μαγιό του οίκου μόδας με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Μέσα σε λίγη ώρα η δημοσίευση της συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να την αποθεώνει για τις καταπληκτικές αναλογίες της!

Η Βίκυ (Βασιλική) Κουλιανού (Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 1967) είναι Ελληνίδα μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων.

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, σε ηλικία 16 ετών, όταν την ανακάλυψε τυχαία ο Μιχάλης Ασλάνης μέσα σε ένα λεωφορείο.

Έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργαστεί. Έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού, ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ, και σε ψυχαγωγικές εκπομπές.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού: Φόρεσε το απόλυτο λεοπάρ φόρεμα για την εποχή - Σε maxi γραμμή, άκρως κολακευτικό (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού: Το απόλυτο top model των 90ς ποζάρει με μαγιό στην πισίνα – Ποιο νησί της «πήρε τα μυαλά» στις διακοπές της (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Κουλιανού: Το αγαπημένο μας μοντέλο σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη - «Βιώνω τη μοναξιά κάθε μέρα, κάθε ώρα της ζωής μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ