Ο γάμος της Μις Κόσμος, Olivia Culpo με τον ποδοσφαιριστή, Christian McCaffrey - Το μίνιμαλ αλλά ονειρικό νυφικό που φόρεσε το μοντέλο μας εντυπωσίασε!

Με ρομαντικό χαρακτήρα!

Το καλοκαίρι αναμφισβήτητα είναι για γάμους!

Κι εμείς πάντα λατρεύουμε να παρουσιάζουμε όλες τις εμβληματικές τελετές και τα υπέροχα νυφικά!

Η Μις Κόσμος 2012 Olivia Culpo και ο ποδοσφαιριστής Christian McCaffrey ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χθες (29/6) στο Watch Hill, Rhode Island.

Η Culpo έδειχνε πραγματικά εντυπωσιακή μέσα στο ονειρικό μακρυμάνικο φόρεμα με λαιμόκοψη, ογκώδη φούστα και πλάτη με κουμπιά.

Image may contain Clothing Dress Fashion Formal Wear Gown Wedding Wedding Gown Chair and Furniture

«Δεν ήθελα να αποπνέει sexyness με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή», λέει για το φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα μακρύ δαντελένιο πέπλο.

«Ήθελα να το αισθάνομαι διαχρονικό, αβίαστο και σαν να με επαινεί, όχι να με εξουσιάζει», συμπληρώνει η Culpo.

Image may contain Olivia Culpo Clothing Dress Fashion Formal Wear Gown Wedding Wedding Gown Bridal Veil and Person

Η φανταστική αυτή δημιουργία ανήκει στον διάσημο οίκο μόδας Dolce&Gabbana.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη νυφούλα, «Αυτό είναι το πρώτο, το τελευταίο και το μοναδικό νυφικό που δοκίμασα».

Το 32χρονο μοντέλο και ο 28χρονος αθλητής έδειχναν φουλ ερωτευμένοι κι ενθουσιασμένοι κατά της διάρκεια της τελετής αλλά και της δεξίωσης που ακολούθησε.

Η Culpo λέει ότι η διαδικασία του να σχεδιάσουν τον γάμου τους ήταν σχετικά απλή, καθώς εκείνη και ο Christian πάντα ήθελαν να παντρευτούν σε μια εκκλησία.

«Αυτή ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά μας», λέει.

Μαζί με την επιθυμία για μια θρησκευτική τελετή ήρθε και ένα πιο επίσημο όραμα ντυσίματος: μακριά μανίκια, λαιμόκοψη και κομψή μέση για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός επιμήκους κορμού.

Τι της πούλησε τελικά αυτή την ιδέα; Όταν έψαξε στο διαδίκτυο για φωτογραφίες έμπνευσης, δεν μπορούσε να βρει κάτι παρόμοιο.

Την περασμένη Δευτέρα η Culpo δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video όπου μαζί με τον McCaffrey επιβιβαζόντουσαν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο με προορισμό την τοποθεσία όπου θα γίνει ο γάμος τους, κάπου στην ευρύτερη περιοχή του Rhode Island.

Πάνω στο τάρμακ του αεροδρομίου είχαν τοποθετηθεί κατασκευές με μπαλόνια και τις συντομογραφίες Mr & Mrs.

Μας έδειξαν μάλιστα και ενσταντανέ από τη στιγμή που υπέγραφαν τις άδειες του γάμου τους.

Για την περίσταση το μοντέλο φόρεσε ένα κομψό κοντομάνικο λευκό σακάκι με λεπτομέρειες στους ώμους, το οποίο συνδύασε με μια λευκή πλισέ midi φούστα και μια λεπτή ζώνη, σε μια 50s εμφάνιση που θύμιζε παλιό Χόλιγουντ.

Είχε πιασμένα τα μαλλιά της και, στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν με τον McCaffrey, εντός του χώρου όπου υπέγραψαν την άδεια φορούσε στο κεφάλι μια λευκή στέκα με βέλο, ενώ όταν βγήκε στον εξωτερικό χώρο, την αντικατέστησε με ένα λευκό πλατύγυρο καπέλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ