Νέα καλοκαιρινή εμφάνιση για το ζεύγος Κλούνεϊ - Η Αμάλ με υπέροχο floral mini - O σταρ Τζορτζ δεν αφήνει το χεράκι της στιγμή!

Μία εκπληκτική vintage δημιουργία από διάσημο οίκο μόδας

Τους πεθυμήσατε; 

Εμείς πάντως ναι!

Ο λόγος για την Αμάλ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ έκανε ακόμη μία δημόσια εμφάνιση που μας κέντρισε το ενδιαφέρον και δε γινόταν να μην την σχολιάσουμε.

Εθεάθη στο Saint Tropez και συγκεκριμένα απόλαυσαν μεσημεριανό γεύμα στο Jardin Tropezina.

Για την περίσταση η δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων φόρεσε ένα κομψό πολύχρωμο μίνι φόρεμα με μοτίβο ροζ toile, κίτρινο νέον, πορτοκαλί και floral.

Διατηρώντας τον flaired χαρακτήρα του άψογου συνόλου της, πρόσθεσε απλά μία λευκή τσάντα ώμου, peep toe τακούνια και μεγάλα στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

SaintTropez FRANCE  PREMIUMEXCLUSIVE  Adorable couple George Clooney and Amal were spotted enjoying a leisurely adult...

Διακοσμημένο με βολάν κατά μήκος της λαιμόκοψης, τις τιράντες και τη μέση, καθώς και μια πολυεπίπεδη φούστα με ασύμμετρο στρίφωμα, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το δυναμικό αυτό φόρεμα ήταν δημιουργία της Donatella Versace.

Το vintage κομμάτι πρωτοεμφανίστηκε στην ανοιξιάτικη συλλογή του Versace το 2004, με την ονομασία «Diva Alert».

Μπορείτε να δείτε το vintage item στο 14:16

Η συλλογή έκανε πάταγο εκείνη την εποχή με όλες τις σταρς να το θέλουν κατεπειγόντως στην γκαρνταρόμπα τους!

Φυσικά, δε γίνεται να μην σημειώσουμε και το γεγονός ότι δίπλα της ο πάντοτε gentleman Τζορτζ δεν αφήνει λεπτό το χέρι της καλής του!

Διαβάστε ακόμη: Power couple ο George & η Amal Clooney! Χεράκι-χεράκι με αξεπέραστο στυλ - Ολόσωμη φόρμα για εκείνη, navy blue κοστούμι για εκείνον (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: George & Amal Clooney εκεί που παντρεύτηκαν! "Πριγκιπική" εμφάνιση για τη διάσημη δικηγόρο & μαύρο κοστούμι για τον σταρ του Χόλυγουντ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Η Αμάλ Κλούνεϊ με το χρώμα του καλοκαιριού - Lime καμπαρντίνα με ασορτί midi φούστα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ